Нашите истории покрай състезанията започват да стават като приказки от 1001 нощ. сигурен съм, че повечето вече не вярват какви драми може да ни се случат и тяхното разрешаване в движение... на първото даване на газ на Сливен в събота пистовия ремък изхвърча, омота се в ангренажа и в резултат всичко стана салата!!! в 6 часа следобед колата бе натоварена на платформата и замина а Пловдив, където за една нощ Венци и компания смениха главата на Аудито, осигурена ни от нашите приятели от Ауди морга 4RINGS , превъртяха го през диното и 7:30 бяха на пистата. просто няма какво да кажа за шефа на отбора освен РЕСПЕКТ!!! резултата: второ място в Стрийт и трето място в Ц клас:
Кат гледам снимката май вече няма да гоните клас стриит а само клас Ц? Ако е така какви времена очаквате и колко точно килограма "изхвърляте" от колата?
Жалко че поредната стрийт кола става изрезляк в името на рекордите. Аз поне клац Ц даже не го и гледам. Скелети с двигатели на са ми интересни. По състезанията ходя да гледам коли