brezel изкам да те попитам дали още имаш 4ипове за голф 3 гти едишон и ако разполагаш с такива на каква цена са?
пс : забравих да попитам даи ще има 4уствителна разлика в поведението на колата?
Евала на Брезел и неговия колега Пешето за мап-ването на голфетката ми. След сума ти капризи от моя страна, крайния резултат е, че голфа не може да зацепи асфалта до 4-та. Респект от мен
theraven написа:Евала на Брезел и неговия колега Пешето за мап-ването на голфетката ми. След сума ти капризи от моя страна, крайния резултат е, че голфа не може да зацепи асфалта до 4-та. Респект от мен
brezel аиде даваи да го пробвам и аз не се услушваи виж си лц
BREZER аз имам пасат -98г. 1.9 тд - 110 коня . Когато го купих преди 1 година предишния собственик ми каза че му е сложил чип - 20 коня . Искам да те попитам дали може да се сложи още 1 и каде точно се намира ECU-то за да го снимам .
Здрасти, Brezel.
Имам приятел с VW-New Beatle, 1.8Т, 2000г. декември, който се интересува от евентуално чипосване от твоя страна евентуално след Нова Година и колко еврейчета ще му коства това.
Здравейте колеги. С удоволствие ще отговоря на всеки отделен въпрос. Само искам да уточня че по принцип съм много зает с клиенти тук на място и немога постоянно да съм пред комптъра.
повечето ви въпроси са относно наличност и ЦЕНА. Все пак това тук не е комерсиялния раздел и ако почна да говоря за пари и т.н. ще отнеса наказания от модераторите.
Искам да помоля всеки проявяващ интерес и нуждаещ се от повече информация да прочете обявата ми тук :