Абе Вашингтон, столичаните имате ли бензинец? В Атланта СВЪРШИ! Цяла нощ обикалаям бензиностанции и никъде няма, високооктановия от сигурно 2 седмици го няма, а сега и другата боза свърши, няма доставки от седмица, колите са премного. На мен компютъра ми показва че мога да мина 5 мили ако хвана някой попътен вятър да ме бутне...пратете няколко буркана с високооктанов, че на работа не може да се отиде.
Смешна държава, по история в училище разправяха колко велика сила са, а толкова джипове и пикапи да имаш и да нямаш бензин..поне два тролея и един трамвай да имаше, за метро да не говорим...
BG VW Club - Washington DC (линк с снимки на стр.15)
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
Тук такива проблеми с бензина не съществуват и за пръв път чувам за такова нещо!
За Н2О Пепи е прав!

За Н2О Пепи е прав!
Последна промяна от VwCorradoVRT на Пет 26 сеп 2008 4:40, променено общо 1 път.
- BoosTDIt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
H20 e водааааа ..хахха
двете са различни шоута...
H20 e последното за сезона..и някои от наште герои са вече там.
а ас и Тишо току що си влизаме в къщи. От еди търг и опа....
какво е товаааааааа...... гатънка
)
отговор....
по късно още
))
----------------------------------------- HOT !!! ---------------------------------
офф чакаи вече дори полчих информация от достоверен източник че нашите момчета имат премеждия с много вода,алтернатори и дамски чорапогащи
двете са различни шоута...
H20 e последното за сезона..и някои от наште герои са вече там.
а ас и Тишо току що си влизаме в къщи. От еди търг и опа....
какво е товаааааааа...... гатънка

отговор....

по късно още

----------------------------------------- HOT !!! ---------------------------------
офф чакаи вече дори полчих информация от достоверен източник че нашите момчета имат премеждия с много вода,алтернатори и дамски чорапогащи
Последна промяна от BoosTDIt на Пет 26 сеп 2008 5:18, променено общо 1 път.
- BoosTDIt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nadasdi написа:Абе Вашингтон, столичаните имате ли бензинец? В Атланта СВЪРШИ! Цяла нощ обикалаям бензиностанции и никъде няма, високооктановия от сигурно 2 седмици го няма, а сега и другата боза свърши, няма доставки от седмица, колите са премного. На мен компютъра ми показва че мога да мина 5 мили ако хвана някой попътен вятър да ме бутне...пратете няколко буркана с високооктанов, че на работа не може да се отиде.
Смешна държава, по история в училище разправяха колко велика сила са, а толкова джипове и пикапи да имаш и да нямаш бензин..поне два тролея и един трамвай да имаше, за метро да не говорим...
точно Вторник бях в Атланта по работа и нямаше такива проблеми..или поне аз не съм се сблъскал тях...
тука има бензин ама несщо е маи калпав станал..
- VwCorradoVRT
- Автомобил:
- Двигател:
Аре кво става групата!Вече е пред нас!
Ето ни нас!Двама Българи в действие!Единият не е виждал България от 15г. а другият от тази е вече с зелена карта!Но това не е пречка да сме едни от най-големите VW фенове!Даже и напротив!
Тук закрепваме колата като я вземаме от борсата!
А тук са вече и скритете проблеми от удара за които не знаехме но се предполагаше че ще ги има!Естествено ще тябва да ги отстраним!
Една снимка в движение към новият му дом!
Тук сме пред вкъщи а с този Джип къде го дърпахме ни утрепа.През цялото време ни бута ту наляво ту нядясно и в този трафик си през цялото време напрегнат да не вкараш гумата на долито под някоя гума на някъв Тир!!!Пък и като заваля и един дъжд!Ужас!Но важното че го докарахме благополучно!
Краси,нали знеш че апетитът идва с яденето,пък и сме в страната не неограничените възможности!!!
Ето ни нас!Двама Българи в действие!Единият не е виждал България от 15г. а другият от тази е вече с зелена карта!Но това не е пречка да сме едни от най-големите VW фенове!Даже и напротив!
Тук закрепваме колата като я вземаме от борсата!

А тук са вече и скритете проблеми от удара за които не знаехме но се предполагаше че ще ги има!Естествено ще тябва да ги отстраним!

Една снимка в движение към новият му дом!

Тук сме пред вкъщи а с този Джип къде го дърпахме ни утрепа.През цялото време ни бута ту наляво ту нядясно и в този трафик си през цялото време напрегнат да не вкараш гумата на долито под някоя гума на някъв Тир!!!Пък и като заваля и един дъжд!Ужас!Но важното че го докарахме благополучно!

Краси,нали знеш че апетитът идва с яденето,пък и сме в страната не неограничените възможности!!!
Последна промяна от VwCorradoVRT на Пет 26 сеп 2008 15:35, променено общо 1 път.
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN