ABF Turbo, (B4 Competition quattro)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Cordoba16vt написа:Li4o написа:Най-после един добър силов проект с ясна концепция и цел - ще следим с интерес - успех с начинанието
хайде това да го поправиш, моля те , тук има поне 4 коли с много ясни концепции и цели от то от 2 + години
Хи хи - имах предвид в последно време - щото се нагледах на ръжди и криви брони из раздела...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Li4o написа:Cordoba16vt написа:Li4o написа:Най-после един добър силов проект с ясна концепция и цел - ще следим с интерес - успех с начинанието
хайде това да го поправиш, моля те , тук има поне 4 коли с много ясни концепции и цели от то от 2 + години
Хи хи - имах предвид в последно време - щото се нагледах на ръжди и криви брони из раздела...
И ние не спим , споко

а на Владо старата Ибиза , още се движи храбро по пътищата

успех с новия проект , и много безаварийни турбоконе

- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еии как го подфанахте мом4ето .... как ще струва скъпо , няли като се настроива колата ще се види 4е се таванят диузите и ше я оставят на налягане до което има гориво , след което ако има желание 4овека ще сложат едни 750-800 и ще надуят до 2 бара примерно , което мен силно ме съмнява защото колата още на 1.5 бара ве4е няма да става за каране , а само за пързаляне
.... тая кола на 1.5 ще боксува и 4-та
а на 2 бара ще бокува и 6-та 

VeilSide написа:niki7878 написа:Знам ли и аз, ама тези твойте дюзи ако са 630куб.см. се си мисля, че ще ги изтаваните още на 350-360 коня....
абсолютно! за 400 коня ще ти трябват поне 750cc. Има разни калкулатори из нета. Пресмятайте преди да правите нещо, че методът на проби и грешки е много скъп.
Затова момчето се е доверило на други хора да му правят колата за да не се налага да знае , освен ако не иска колко сс дузи му трябват.
С пробите и грешките сме преклучили доста отдавна

Нека бъдя и малко по изчерпателен за кубиците...
Виж максималната мощност , дори да приемем че е на двигателя пак са си 340 к.с. , които са извадени с 440цц инжектори на 3 бара , при смес 11:1.
Така че явно поне за 400к.с. и 750цц малко си се заблудил.

Последна промяна от RS-MAD на Пон 03 ное 2008 0:38, променено общо 1 път.