Въпрос за накладки АТЕ

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Re: Въпрос за накладки АТЕ

Мнениеот Kuncavia » Чет 11 фев 2010 17:38

Благодарско колега, ако работят в събота мисля да ги посетя :bowdown

п.с. не разбрах дисковете който си взел, нормални или на дупки?, че в сайта ги видях надупчени??? Все пак ще поразпитам какво имат :drunk

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Чет 11 фев 2010 18:32

Нормални съм взел (нито надпучени, нито нарязани). На сайта има телефон - звънни и ги разпитай кога работят.

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Съб 13 фев 2010 12:50

ходих и в края на месеца ще направя заявка за цимерман (надупчен) 260 лв задни дискове и наклатките не запомних но са 60-тина лева... :beer

п.с. нещо такова изглеждаха, като ги видях на мострата и се влюбих... дано си заслужават парите:

Изображение

gancho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gancho » Сря 28 мар 2012 11:48

Да изтупам темата от прахта :lol:
Разгледах таблицата за съвместимост и не видях дискове Текстар
Предлагат ми 282,5х25 5х112 диск TEXТAR PRO и накладки Текстар, АТЕ или БОШ ,
Не съм голам фен на нарязаните дискове,но са на добра цена,та колеги,с кои накладки да ги комбинирам?
На същата цена има и дискове Цимерман-гладки.

За задни ми предлагат ТЕКСТАР ПРО или TRW
С накладки ТЕКСТАР, TRW или АТЕ

п.п Пасата отпред незнам с какви накладки е ,но като го купих диска си имаше ръб и добри накладки и аз чакам да свърши накладката та да сменя всичко,а то накладката не свършва,а диска свършва. :banghead:
Нямам претенции какви да са дисковете-гладки или нарязани,но ми се иска да сменям само накладки в бъдеще mhihi
:beer

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Пет 30 мар 2012 17:39

След 30к км, мога да кажа само хубави думи за Брембо Макс. Карах ги с накладки PAGID, но купени от Аутоплюс ако не ме лъже паметта. В началото бяха добре, но когато се поизхабиха бяха ужасно твърди и при минусови температура прискърцваха малко и ме дразнеше много. Сега купих PAGID, но този път от порше запад - това са накладките който се слагат във VW. Саминте накладки са очевадно по-девели от тези, които купих, но пак може и измамно да е. След 1000 км колата спира много много хубаво.

Към колегата по-назад в темата, че браздите се изстриват по-бързо от накладките, не е вярно или поне с тези накаладки нямах проблем.

Единствения проблем на накладките от предствителството е че преди 2 години струваха 120 лв, а сега са почти 180?!?! Ужас!

Върни се в “Силов тунинг”