PL-16v написа:126 коня на колелатаЗа без валове е повече от прекрасен резултат
колега сподели какви доработки има този абф , резултата е мноого хубав
PL-16v написа:126 коня на колелатаЗа без валове е повече от прекрасен резултат
sk. написа:Здравей колега, без да претендирам че знам много по темата искам да те питам, кривата на въртящият момент, защо е в такова състояние... спадове после повишавания... много е назъбена! Не трябва ли да е плавна? Също това 13:1 смеси не са ли и те малко извън нормата? TSI не е ли турбо нотор?
Vizor написа:За да го направят така сигурно има причина.
sk. написа:Или аз не се изразявам правилно или вие неможете да ме разберете.
Въпроса е дали такава графика е нормална? Срещали ли сте при други заводски автомобили, не колко е голям въртящият момент?
Vizor написа: Мотора до колкото знам е twin charge с компресор и турбо и както виждате на графиката максималния въртящ момент е много рано.
G60 написа:Vizor написа: Мотора до колкото знам е twin charge с компресор и турбо и както виждате на графиката максималния въртящ момент е много рано.
Този май не е "twin charge" а само 1.4турбо щом е 140 коня.Мисля ,че 1.4 "twin charge" е 170к.с.
G60 написа:Vizor написа: Мотора до колкото знам е twin charge с компресор и турбо и както виждате на графиката максималния въртящ момент е много рано.
Този май не е "twin charge" а само 1.4турбо щом е 140 коня.Мисля ,че 1.4 "twin charge" е 170к.с.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта