проект голф 1,8 sincro- вече 2,0 16V

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
ilian_rm
Автомобил:
Двигател:

Re: проект голф 1,8 sincro- вече 2,0 16V

Мнениеот ilian_rm » Пет 09 юли 2010 20:33

да де разбрах ще направя нещо по въпроса, но първо ще сложа газ, че на бензин малко убива :| :mrgreen:

Потребителски аватар
Garchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Garchev » Пет 09 юли 2010 21:39

Е ти сложиш ли му газ ще си умре в кожата.... :screwy

Потребителски аватар
golf_mania_jambol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_mania_jambol » Пет 09 юли 2010 22:33

абф и газ нее добра комбинация.... освен газов инжекцион

Потребителски аватар
Garchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Garchev » Съб 10 юли 2010 9:46

И газов инжекцион да му сложи никога няма да е същия, както е бил като е каран само на бензин :Mr Green Fun

Потребителски аватар
ilian_rm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilian_rm » Съб 10 юли 2010 18:56

колеги на мен тая кола ми трябва да си върша работа не да ходя по кафета с нея, за това гледам да имам и сметка :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Съб 10 юли 2010 21:01

ilian_rm написа:колеги на мен тая кола ми трябва да си върша работа не да ходя по кафета с нея, за това гледам да имам и сметка :wink: :wink: :wink:

да си беше останал с 1.8-то тогава :wink:

Потребителски аватар
ilian_rm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilian_rm » Нед 11 юли 2010 8:11

1,8 не ми вършеше добра работа :wink:

Потребителски аватар
GOLF 2 GTI16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF 2 GTI16v » Нед 22 авг 2010 12:56

как варвят нещата държи ли се синхрото ако имаш вазможност качи един клип да видим как стартира :)

Потребителски аватар
toshko160
Автомобил: mk3
Двигател: 1.6 AFT

Мнениеот toshko160 » Нед 22 авг 2010 14:40

ilian_rm написа:1,8 не ми вършеше добра работа :wink:

колега не ги слушаи аз карам вече сума ти време абф на газ минал сам му 20 000 км и никакви проблеми колата си в1рви с1що както и преди и друг колега(snobar4eto) от форума ми викаше като ще слагаш газ по добре си купи 1.8 ама от 2 дена и тои е с газово

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Нед 22 авг 2010 16:01

Какви са тия нереални теми... до преди някоя страница ауу мотор слагал сменял и изведнъж газ... абе тоя пернишки тунинг няма да загине никога... незнаех, че има толко селяни на тоя свят... Като ще слагаш газ направо си купи къща в Перник и там си го карай тоя мъртвец... Само в БГ ги има тия селений, вместо да набиеш пари за газ си купи някоя кола за 1000 лева и си върши работа с нея... Така хубава тема се заформяше, такъв гъз стана... Немога да спра да пиша от недоволство,излишни пари набити за мотора и накрая дори и малките позитивни неща от по хубавия мотор умират с тая газ. Не случайно има 10 човека на кръст в тоя форум и всичко друго е пасмина семкаджий и глупаци. Като си фен на марката седи тука коментирай ама непускай теми и неставай за посмешиште. Не всеки може да си позволи да си смени мотора и да го покаже като теб, което е похвално, но с тая газова мина към пасмината от умрели АБФ-и на газ които си мислят, че колите им вървят и само се правят на пилоти по улиците.

Потребителски аватар
ilian_rm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilian_rm » Нед 22 авг 2010 20:24

колега аз с тая кола минавам на седмица около 800км и не мога да си позволя да карам на бензин бюджета ми не го позволява. а с мотора 1,8 не мога да се "влача" по пътищата така да се каже. Така че за това ми трябваше тоя мотор. а колкото до газта дали е доре с нея или не- "разни хора, разни идеали"... Поздрави на всиички :да: :да:

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Нед 22 авг 2010 21:59

Caleb_meat написа:Какви са тия нереални теми... до преди някоя страница ауу мотор слагал сменял и изведнъж газ... абе тоя пернишки тунинг няма да загине никога... незнаех, че има толко селяни на тоя свят... Като ще слагаш газ направо си купи къща в Перник и там си го карай тоя мъртвец... Само в БГ ги има тия селений, вместо да набиеш пари за газ си купи някоя кола за 1000 лева и си върши работа с нея... Така хубава тема се заформяше, такъв гъз стана... Немога да спра да пиша от недоволство,излишни пари набити за мотора и накрая дори и малките позитивни неща от по хубавия мотор умират с тая газ. Не случайно има 10 човека на кръст в тоя форум и всичко друго е пасмина семкаджий и глупаци. Като си фен на марката седи тука коментирай ама непускай теми и неставай за посмешиште. Не всеки може да си позволи да си смени мотора и да го покаже като теб, което е похвално, но с тая газова мина към пасмината от умрели АБФ-и на газ които си мислят, че колите им вървят и само се правят на пилоти по улиците.

Колега извинявам се ама какво му е на тоя мотор толкова специално та да не му се сложи газ ? Това е някъв смешен 2.0 нито някоя VR6-ca или някое V6 или V8. Защо никой не си позволи да напише подобен коментар на Sashobas или на Achim Lauritzen, те дали не караха легендарния "KR" на газ ? Ето заради подобни коментари като твоя истинските хора спряха да пишат тук. Сори за ОФФ-а

Потребителски аватар
hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hose » Нед 22 авг 2010 22:49

bbboiko2004 написа:
Caleb_meat написа:Какви са тия нереални теми... до преди някоя страница ауу мотор слагал сменял и изведнъж газ... абе тоя пернишки тунинг няма да загине никога... незнаех, че има толко селяни на тоя свят... Като ще слагаш газ направо си купи къща в Перник и там си го карай тоя мъртвец... Само в БГ ги има тия селений, вместо да набиеш пари за газ си купи някоя кола за 1000 лева и си върши работа с нея... Така хубава тема се заформяше, такъв гъз стана... Немога да спра да пиша от недоволство,излишни пари набити за мотора и накрая дори и малките позитивни неща от по хубавия мотор умират с тая газ. Не случайно има 10 човека на кръст в тоя форум и всичко друго е пасмина семкаджий и глупаци. Като си фен на марката седи тука коментирай ама непускай теми и неставай за посмешиште. Не всеки може да си позволи да си смени мотора и да го покаже като теб, което е похвално, но с тая газова мина към пасмината от умрели АБФ-и на газ които си мислят, че колите им вървят и само се правят на пилоти по улиците.

Колега извинявам се ама какво му е на тоя мотор толкова специално та да не му се сложи газ ? Това е някъв смешен 2.0 нито някоя VR6-ca или някое V6 или V8. Защо никой не си позволи да напише подобен коментар на Sashobas или на Achim Lauritzen, те дали не караха легендарния "KR" на газ ? Ето заради подобни коментари като твоя истинските хора спряха да пишат тук. Сори за ОФФ-а

Що бе к'во му е на VR6-та ако е на газ....?????????????

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Нед 22 авг 2010 22:53

Те хората на коли за по 100 000лв слагат газ и не им пука, та на нас простосмъртните ли?? :lol:

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Пон 23 авг 2010 0:10

Ама като на вас простосмъртните не ви пука че слагате газ на всякакви мотори защо пускате теми тука.... ??? Не съм им чел теми на Сашобас и т.н. та да им каже, че с газта моторния отсек се губи като пефектна идея в какъвто и да е цялостен проект. Къде си видял по германските сайтове и форуми газ...??? А за тия хора дето карали коли по 100 000 лева и им слагали газ, това просто са "българи" (селяни). Според мен трябва да си доста тъп за да сложиш газ на супер-кола от класата на Мерцедес, БМВ, та дори и на VW. Сега спрямо идеята на момчето щом си върши работа и му трябва по бърза кола пък и да харчи малко според мен пак няма смисъл, същото като да сложиш газ на някой шестак на бмв. Лично мнение, че според мен това са излищно набити пари за газ на кола която неможе да се накара нито да харчи малко нито да върви. И тук според мен същата работа, както сами казахте е "някакъв" 2.0 литров мотор. Нищо лично поздрави и успех с бачкането :)

Върни се в “Силов тунинг”