проект голф 1,8 sincro- вече 2,0 16V
- ilian_rm
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проект голф 1,8 sincro- вече 2,0 16V
да де разбрах ще направя нещо по въпроса, но първо ще сложа газ, че на бензин малко убива

- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
абф и газ нее добра комбинация.... освен газов инжекцион
И газов инжекцион да му сложи никога няма да е същия, както е бил като е каран само на бензин 

- ilian_rm
- Автомобил:
- Двигател:
колеги на мен тая кола ми трябва да си върша работа не да ходя по кафета с нея, за това гледам да имам и сметка

- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
ilian_rm написа:колеги на мен тая кола ми трябва да си върша работа не да ходя по кафета с нея, за това гледам да имам и сметка![]()
![]()
да си беше останал с 1.8-то тогава
- ilian_rm
- Автомобил:
- Двигател:
1,8 не ми вършеше добра работа 
- GOLF 2 GTI16v
- Автомобил:
- Двигател:
как варвят нещата държи ли се синхрото ако имаш вазможност качи един клип да видим как стартира 
- toshko160
- Автомобил: mk3
- Двигател: 1.6 AFT
ilian_rm написа:1,8 не ми вършеше добра работа
колега не ги слушаи аз карам вече сума ти време абф на газ минал сам му 20 000 км и никакви проблеми колата си в1рви с1що както и преди и друг колега(snobar4eto) от форума ми викаше като ще слагаш газ по добре си купи 1.8 ама от 2 дена и тои е с газово
- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
Какви са тия нереални теми... до преди някоя страница ауу мотор слагал сменял и изведнъж газ... абе тоя пернишки тунинг няма да загине никога... незнаех, че има толко селяни на тоя свят... Като ще слагаш газ направо си купи къща в Перник и там си го карай тоя мъртвец... Само в БГ ги има тия селений, вместо да набиеш пари за газ си купи някоя кола за 1000 лева и си върши работа с нея... Така хубава тема се заформяше, такъв гъз стана... Немога да спра да пиша от недоволство,излишни пари набити за мотора и накрая дори и малките позитивни неща от по хубавия мотор умират с тая газ. Не случайно има 10 човека на кръст в тоя форум и всичко друго е пасмина семкаджий и глупаци. Като си фен на марката седи тука коментирай ама непускай теми и неставай за посмешиште. Не всеки може да си позволи да си смени мотора и да го покаже като теб, което е похвално, но с тая газова мина към пасмината от умрели АБФ-и на газ които си мислят, че колите им вървят и само се правят на пилоти по улиците.
- ilian_rm
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз с тая кола минавам на седмица около 800км и не мога да си позволя да карам на бензин бюджета ми не го позволява. а с мотора 1,8 не мога да се "влача" по пътищата така да се каже. Така че за това ми трябваше тоя мотор. а колкото до газта дали е доре с нея или не- "разни хора, разни идеали"... Поздрави на всиички

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Caleb_meat написа:Какви са тия нереални теми... до преди някоя страница ауу мотор слагал сменял и изведнъж газ... абе тоя пернишки тунинг няма да загине никога... незнаех, че има толко селяни на тоя свят... Като ще слагаш газ направо си купи къща в Перник и там си го карай тоя мъртвец... Само в БГ ги има тия селений, вместо да набиеш пари за газ си купи някоя кола за 1000 лева и си върши работа с нея... Така хубава тема се заформяше, такъв гъз стана... Немога да спра да пиша от недоволство,излишни пари набити за мотора и накрая дори и малките позитивни неща от по хубавия мотор умират с тая газ. Не случайно има 10 човека на кръст в тоя форум и всичко друго е пасмина семкаджий и глупаци. Като си фен на марката седи тука коментирай ама непускай теми и неставай за посмешиште. Не всеки може да си позволи да си смени мотора и да го покаже като теб, което е похвално, но с тая газова мина към пасмината от умрели АБФ-и на газ които си мислят, че колите им вървят и само се правят на пилоти по улиците.
Колега извинявам се ама какво му е на тоя мотор толкова специално та да не му се сложи газ ? Това е някъв смешен 2.0 нито някоя VR6-ca или някое V6 или V8. Защо никой не си позволи да напише подобен коментар на Sashobas или на Achim Lauritzen, те дали не караха легендарния "KR" на газ ? Ето заради подобни коментари като твоя истинските хора спряха да пишат тук. Сори за ОФФ-а
bbboiko2004 написа:Caleb_meat написа:Какви са тия нереални теми... до преди някоя страница ауу мотор слагал сменял и изведнъж газ... абе тоя пернишки тунинг няма да загине никога... незнаех, че има толко селяни на тоя свят... Като ще слагаш газ направо си купи къща в Перник и там си го карай тоя мъртвец... Само в БГ ги има тия селений, вместо да набиеш пари за газ си купи някоя кола за 1000 лева и си върши работа с нея... Така хубава тема се заформяше, такъв гъз стана... Немога да спра да пиша от недоволство,излишни пари набити за мотора и накрая дори и малките позитивни неща от по хубавия мотор умират с тая газ. Не случайно има 10 човека на кръст в тоя форум и всичко друго е пасмина семкаджий и глупаци. Като си фен на марката седи тука коментирай ама непускай теми и неставай за посмешиште. Не всеки може да си позволи да си смени мотора и да го покаже като теб, което е похвално, но с тая газова мина към пасмината от умрели АБФ-и на газ които си мислят, че колите им вървят и само се правят на пилоти по улиците.
Колега извинявам се ама какво му е на тоя мотор толкова специално та да не му се сложи газ ? Това е някъв смешен 2.0 нито някоя VR6-ca или някое V6 или V8. Защо никой не си позволи да напише подобен коментар на Sashobas или на Achim Lauritzen, те дали не караха легендарния "KR" на газ ? Ето заради подобни коментари като твоя истинските хора спряха да пишат тук. Сори за ОФФ-а
Що бе к'во му е на VR6-та ако е на газ....?????????????
Те хората на коли за по 100 000лв слагат газ и не им пука, та на нас простосмъртните ли?? 
- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
Ама като на вас простосмъртните не ви пука че слагате газ на всякакви мотори защо пускате теми тука.... ??? Не съм им чел теми на Сашобас и т.н. та да им каже, че с газта моторния отсек се губи като пефектна идея в какъвто и да е цялостен проект. Къде си видял по германските сайтове и форуми газ...??? А за тия хора дето карали коли по 100 000 лева и им слагали газ, това просто са "българи" (селяни). Според мен трябва да си доста тъп за да сложиш газ на супер-кола от класата на Мерцедес, БМВ, та дори и на VW. Сега спрямо идеята на момчето щом си върши работа и му трябва по бърза кола пък и да харчи малко според мен пак няма смисъл, същото като да сложиш газ на някой шестак на бмв. Лично мнение, че според мен това са излищно набити пари за газ на кола която неможе да се накара нито да харчи малко нито да върви. И тук според мен същата работа, както сами казахте е "някакъв" 2.0 литров мотор. Нищо лично поздрави и успех с бачкането