ilian_rm написа:колеги на мен тая кола ми трябва да си върша работа не да ходя по кафета с нея, за това гледам да имам и сметка![]()
![]()
ilian_rm написа:1,8 не ми вършеше добра работа
Caleb_meat написа:Какви са тия нереални теми... до преди някоя страница ауу мотор слагал сменял и изведнъж газ... абе тоя пернишки тунинг няма да загине никога... незнаех, че има толко селяни на тоя свят... Като ще слагаш газ направо си купи къща в Перник и там си го карай тоя мъртвец... Само в БГ ги има тия селений, вместо да набиеш пари за газ си купи някоя кола за 1000 лева и си върши работа с нея... Така хубава тема се заформяше, такъв гъз стана... Немога да спра да пиша от недоволство,излишни пари набити за мотора и накрая дори и малките позитивни неща от по хубавия мотор умират с тая газ. Не случайно има 10 човека на кръст в тоя форум и всичко друго е пасмина семкаджий и глупаци. Като си фен на марката седи тука коментирай ама непускай теми и неставай за посмешиште. Не всеки може да си позволи да си смени мотора и да го покаже като теб, което е похвално, но с тая газова мина към пасмината от умрели АБФ-и на газ които си мислят, че колите им вървят и само се правят на пилоти по улиците.
bbboiko2004 написа:Caleb_meat написа:Какви са тия нереални теми... до преди някоя страница ауу мотор слагал сменял и изведнъж газ... абе тоя пернишки тунинг няма да загине никога... незнаех, че има толко селяни на тоя свят... Като ще слагаш газ направо си купи къща в Перник и там си го карай тоя мъртвец... Само в БГ ги има тия селений, вместо да набиеш пари за газ си купи някоя кола за 1000 лева и си върши работа с нея... Така хубава тема се заформяше, такъв гъз стана... Немога да спра да пиша от недоволство,излишни пари набити за мотора и накрая дори и малките позитивни неща от по хубавия мотор умират с тая газ. Не случайно има 10 човека на кръст в тоя форум и всичко друго е пасмина семкаджий и глупаци. Като си фен на марката седи тука коментирай ама непускай теми и неставай за посмешиште. Не всеки може да си позволи да си смени мотора и да го покаже като теб, което е похвално, но с тая газова мина към пасмината от умрели АБФ-и на газ които си мислят, че колите им вървят и само се правят на пилоти по улиците.
Колега извинявам се ама какво му е на тоя мотор толкова специално та да не му се сложи газ ? Това е някъв смешен 2.0 нито някоя VR6-ca или някое V6 или V8. Защо никой не си позволи да напише подобен коментар на Sashobas или на Achim Lauritzen, те дали не караха легендарния "KR" на газ ? Ето заради подобни коментари като твоя истинските хора спряха да пишат тук. Сори за ОФФ-а
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта