за сега е това тези дни ше има и още просто трябва да си смакна снимките от тел.
да ги обработя да ги кача
извиняжаите ако има пражописни грешки

niikoo_1 написа:Какви са конете преди и след валовете (ако имаш замерване преди да ги монтираш), че ми е интересно?
sashobas написа:Колата с газов инжекцион ли е или така ми се вижда?
vidolov написа:най-накрая Мите решисе да пуснеш тема!голфа е уникален на живо и колегата е страшен табиатлия!иска сичко дае испипано и перфектно направено...страшно поддържана кола и резултата е на лице!сигурен съм,че това няма дае единственото първо място на АБФ-а,защото понего постоянно се подобрява!успех и за напред!
п.п-Митак яд мее че неможахме даги замерим
niikoo_1 написа:Сгъстявал ли си я, ако да каква е новата степен?
И как си я сгъстил, че единия начин с нови ковани бутала го знам?
185к.с. звучи доста добре
niikoo_1 написа:Е никой не казва, че ги преувеличавашясно се вижда, че колата се мери на дино.
Не знам дали си го мисили, но една умерена доза азотче например дюза за 50тина к.с. азот и колата ще се побърка, има тук с София едно Пежо 106 с валчета/леко сгъстено/колектор+генерация (сетъпа е подобен на твоя) и пръска 50тина к.с. азот и върви на умирачка примерно М3 3.0 286к.с. + генерация и колектор Суперспринт го гледа отзат както и други подобни коли и вече колата си се кара така почти година без проблеми, та ми се вижда добра инвестиция, мотора би трябвало да го поеме азота без проблем.
Dimitaki написа:Понеже гледам,че се чудиш за джанти-ориентирай се към нещо истинско и здраво.Speedline,Compomotive,OZ дори,важната комбинация е- 15-ка,лека,здрава.Нищо против еленовите рога,но стила тук не е много необходим![]()
Примерен модел за здрава и малка джанта-лошото е че малките са на 90% със 4 болта!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта