niikoo_1 написа:Ами мненията от vr_mk2 може да ги игнорираш напълно толкова объркани и безумни постове не съм чел отдавна, бих го посъветвал да си термоизолира главата, че сега е зима и явно сивото му вещество когато не е термоизолирано и пише някакви дивотии![]()
А ако си 92ри набор просто си карай колата със заводската мощност за да не направиш някоя белящото и 150коня са достатъчни, ако не се внимава и нямаш поне малко опит.
Я ми кажи коему е толкова обърканото и безумно в постовете ми??? Я кажи що '76 да не се препоръчва за тоя двигател, множко и е дебита ли? А и ти сигурно можеш да дедеш много по-пълни и точни, подкрепени с доказателства отговори на въпросите от колегата. Сигурно знаеш причините поради които се използват термолентите...
П.П. Знаеш ли колко хора има по таз земя набор '92 дето могат да карат твоята кола по-добре от теб.
Тука май трябва да се направи нов подраздел "Боянски рацери 1.8Т"
Ако не си съгласен с постовете ми - оборваш ги с доказателства и без подигравки от рода на "термолента за главата му". Само дето теорията май ти е дошла в повечко, а практиката прекалено малко.