Аз външния вид на колата няма да го променям, много ме кефи така, защото единицата е BBS само по-нататък една боя ще има и ще се освежат пластмасите по калниците и праговете
Определено спортната визия ще и дойде много добре на тази кола. Освежи си пакета,както спомена,намери хубави и здрави джанти. ...пример..и след това си я карай смело.
Поздрави за работата до тук. Има да кажа само 2 неща.
1.Поработи върху външния вид на колата, защото е мноооого зле. 2. Оригинална помпа от голф 1 ГТИ ще ти върши идеална работа. Ако и с нея имаш проблем го търси на друго място. Следя с интерес как ще развиеш колата по-нататък.
Ами колега, колата е с фабричния външен вид; имам много идеи, но просто искам да я вкарам в кондиция и да няма проблеми с окачване, спирачки, охладителна система. Относно помпата - сега съм с аеромотив, най-ниския клас, но ще взема 255 l/h.
как успя да монтираш мотора какви преправки направи в коша и т.н. сподели моля те защото имам много голямо любопитство по този въпрос и малко снимчици ако може да направиш на захвата на мотора
Колата е готова но нямах време да качвам снимки ,даже карах и на КОНДОФРЕЙ и съм много доволен 13.8 със счупени скорости . Ето и малко снимки докаде съм стигнал.
хахахххх браво колега евала за проектчето и да пратиш много поздрави на мамата от ицо и мано от ауспусите,гледам реигъра в гаража му още не го е разкостил можеш да вземеш доста неща от него за проектчето ти успех и много без аварини километри като го направиш