раздвижно колело?!

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 08 дек 2006 16:17

Добре де, не може ли да пратим високите обороти по дяволите, а ниските да ги пратим в рая и да стане като дизел - малко харчи, много върви и стига само до 4000 хаха ;) теоретично е възможно сигурно ;)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 09 дек 2006 12:04

за това не ти трябва раздвижно колело ...просто трябва да ти пипна центровката ...така ще вървиш че ще пука,пака,трака, детонира и повече от 4000 оборота няма да вдигне ..... :lol:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 09 дек 2006 14:40

Tyan написа:за това не ти трябва раздвижно колело ...просто трябва да ти пипна центровката ...така ще вървиш че ще пука,пака,трака, детонира и повече от 4000 оборота няма да вдигне ..... :lol:

Да, ама разхода също ще се вдигне много ;) Аз искам хем да е стабилна в ниските, хем да е стабилна във високите, хем да върви мноооого, и да харчи малко ;) Не искам много, нали ххахахахахах mhihi :drinking: :drunk уфф, тоя осми декември нещо много пиене ми се събра, лелее, нема пия повече! :предавам се :060: :010:

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Съб 09 дек 2006 17:31

На ПБ мотор сме слагали раздвижна шайба и вървеше малко повече-мерено с други коли.Явно при 8в мотор има ефект.
А относно един зъб напред-със спортни валове,като си има ефект ама до 6000 оборото.там беше адски силна-кола която ме биеше с 2 коли я биех с една.
П.П.После ги разбазикахме,уж да е силна и до прекъсвач,ама не ми удисва всмукателния вал да дойде на нужното място,и сега съм леко в застой.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Нед 10 дек 2006 3:57

момци,,,като оставим хитрините породени от безизходица , раздвижна забчатка трябва в случайте който сте взели спортни валове който имат различен градус на сет-ване,,,изпускателен и всмукателен,,,има сетове който градуса е един и става само с раздвижно колело...

едва ли ще има масов интерес за 100 колела,,и то без нагледна мостра,,,но ако има пройзведени в наличност 20-тина,,,и са за по 60 лева,,,за месец два ще заминат,,,според мен..

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Пон 11 дек 2006 19:28

не знам дали се сещаш каква инвестиция е в колела и матеряли и работа на стругари...... 20 колела..... мога да направя мах 5 броя и.... но наи добре е с поръчка.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Вто 12 дек 2006 14:40

Bobby_ написа:не знам дали се сещаш каква инвестиция е в колела и матеряли и работа на стругари...... 20 колела..... мога да направя мах 5 броя и.... но наи добре е с поръчка.

бобе, изказах мнение, защото сондираш...че според мен трябва да имаш готови за да види човек какво взима,,,
просто най лесно ще бъде с 2-3 оборотни,,,а ако ги направиш-няма да има нужда да сондираш мнения,,,или ще ги продадеш за 2-3 месеца и ще се откажеш,или бързо и ще направиш нови ..

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Сря 13 дек 2006 19:29

бобе, изказах мнение, защото сондираш...че според мен трябва да имаш готови за да види човек какво взима,,,
просто най лесно ще бъде с 2-3 оборотни,,,а ако ги направиш-няма да има нужда да сондираш мнения,,,или ще ги продадеш за 2-3 месеца и ще се откажеш,или бързо и ще направиш нови ..

За това си прав :да: Засега имам само за KR/PL/9A/ABF.... то излиза на 60лв. Сега правя и за 8В ГТИ [/quote]

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Сря 13 дек 2006 23:41

ето как съм си направил аз мойто
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=1719518

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Чет 14 дек 2006 21:06

И моето е горе долу същото само дето елипсите за регулажа са по груби и няма паразитни дупки :) :hahhihi:

Върни се в “Силов тунинг”