раздвижно колело?!
- VW_FEN
 - Автомобил:
 - Двигател:

Tyan написа:за това не ти трябва раздвижно колело ...просто трябва да ти пипна центровката ...така ще вървиш че ще пука,пака,трака, детонира и повече от 4000 оборота няма да вдигне .....
Да, ама разхода също ще се вдигне много

уфф, тоя осми декември нещо много пиене ми се събра, лелее, нема пия повече!  

На ПБ мотор сме слагали раздвижна шайба и вървеше малко повече-мерено с други коли.Явно при 8в мотор има ефект.
А относно един зъб напред-със спортни валове,като си има ефект ама до 6000 оборото.там беше адски силна-кола която ме биеше с 2 коли я биех с една.
П.П.После ги разбазикахме,уж да е силна и до прекъсвач,ама не ми удисва всмукателния вал да дойде на нужното място,и сега съм леко в застой.

А относно един зъб напред-със спортни валове,като си има ефект ама до 6000 оборото.там беше адски силна-кола която ме биеше с 2 коли я биех с една.
П.П.После ги разбазикахме,уж да е силна и до прекъсвач,ама не ми удисва всмукателния вал да дойде на нужното място,и сега съм леко в застой.
...
момци,,,като оставим хитрините породени от безизходица , раздвижна забчатка трябва в случайте който сте взели спортни валове който имат различен градус на сет-ване,,,изпускателен и всмукателен,,,има сетове който градуса е един и става само с раздвижно колело...
едва ли ще има масов интерес за 100 колела,,и то без нагледна мостра,,,но ако има пройзведени в наличност 20-тина,,,и са за по 60 лева,,,за месец два ще заминат,,,според мен..

едва ли ще има масов интерес за 100 колела,,и то без нагледна мостра,,,но ако има пройзведени в наличност 20-тина,,,и са за по 60 лева,,,за месец два ще заминат,,,според мен..
Bobby_ написа:не знам дали се сещаш каква инвестиция е в колела и матеряли и работа на стругари...... 20 колела..... мога да направя мах 5 броя и.... но наи добре е с поръчка.
бобе, изказах мнение, защото сондираш...че според мен трябва да имаш готови за да види човек какво взима,,,
просто най лесно ще бъде с 2-3 оборотни,,,а ако ги направиш-няма да има нужда да сондираш мнения,,,или ще ги продадеш за 2-3 месеца и ще се откажеш,или бързо и ще направиш нови ..
бобе, изказах мнение, защото сондираш...че според мен трябва да имаш готови за да види човек какво взима,,,
просто най лесно ще бъде с 2-3 оборотни,,,а ако ги направиш-няма да има нужда да сондираш мнения,,,или ще ги продадеш за 2-3 месеца и ще се откажеш,или бързо и ще направиш нови ..
За това си прав
 Засега имам само за KR/PL/9A/ABF.... то излиза на 60лв. Сега правя и за 8В ГТИ [/quote]- KILLER GTI
 - Автомобил:
 - Двигател:

ето как съм си направил аз мойто
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=1719518

http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=1719518