Tipsy написа:Нямам идеа за ръчната, нещо максимално лесно.
Дискове вентилирани до 256мм, не по-големи.
Нещо максимално лесно- 312 отпред, 256 вентилиран отзад с апарати за тези дискове- задни
Tipsy написа:Нямам идеа за ръчната, нещо максимално лесно.
Дискове вентилирани до 256мм, не по-големи.
Tipsy написа:Не е чак толкова лесно.
Монтажа е лесен и не си блъскаш главата какви супорти да се сложат, но пък трудно се намират.
Имам апарат ате 54, но никой не иска да даде само супорт за 312, което допълнително ми оскъпява ъпгрейда.
Или пък задните апарати само от 4х4 кола се срещат и трябва да се правят някакви неща и аз не знам точно, но не били точно плуг енд плей.
Може би на този вариант ще остана - диск 312 с 4 бутални и отзад 256 вентилирани.
Tipsy написа:Ясно ми е какво съм написал.
Съгласен съм, че е най-лесен вариант за монтаж и т.н. също така знам, че и на кола с предно има такива апарати, но 90% от обявите са за коли 4х4, главно защото апаратите са свалени от s3.
Tipsy написа:Нови супорти за 312 в магазина не са ли по 70-80лв бройката или съм останал с грешен спомен. Мисля, че morfei1 ги купуваше нови.
Ако цените на апарати и супорти е колкото само на супорти ще трябва да се правят врътки...
Да купя такъв комплект, че да търся купувач за 288 супорт с апарат и после да купя 57 апарат и да търся купувач за 54 апарата... голяма схема става изискваща ввреме и нерви, които нямам.
stangero написа:някои беше споменал за 4 бутални от купра р аз такова животно съм търсил сумати време и досега не съм намирал да се продава дори и дискове не мога да намеря ако някои може да каже от каде ??
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта