ВЪздушен филтър!

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
pecko1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pecko1 » Вто 23 яну 2007 19:51

Аз съм със същата колица и филтарчето("спортно") ми е некво не знам какво(подарък с колата беше),та доволен сам от него,изкарва доста добър звук и то само на високите обороти(демек не ти надува главата изван града),доста по барзо вдига оборотите и ако не се лъжа сваля разхода при нормално каране.
Е успех.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Вто 23 яну 2007 23:25

Все още се чудя какъв ще е ефекта на хубав филтър на дизелов мотор , едва ще се подобри звука защото и без това дизела си трака и няма да се чуе :lol:

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Сря 24 яну 2007 14:23

didodi написа:Все още се чудя какъв ще е ефекта на хубав филтър на дизелов мотор , едва ще се подобри звука защото и без това дизела си трака и няма да се чуе :lol:

ти остави звука но спортния филтър по добре се отразява при дизела от колкото при бензина
имам в предвид че ще осетиш някаква разлика в динамиката на колата макар и минимална

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Сря 24 яну 2007 19:42

А при турбо дизела , дали ще има турбо разлика , ей ти сега ме надъха , и без това ги сменям доста често....май по добре един хубав спортен да сложа другия път :roll:

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Чет 25 яну 2007 14:17

didodi написа:А при турбо дизела , дали ще има турбо разлика , ей ти сега ме надъха , и без това ги сменям доста често....май по добре един хубав спортен да сложа другия път :roll:

Сигурен съм че ще осетиш разлика но все пак не очаквай чудеса :wink:
малко по добра динамика при самото подаване на газта

Върни се в “Силов тунинг”