релно ли е или не ?
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
musura написа:stoqn_gti написа:Ако не е таина ти какво време даваштолкова ли е лошо
Ами какво да ти кажа, то направо си е срамно - мерих се с два г-тек-а, единия ПРО, другия по-нормален - и двата показаха почти еднакво време - 16.4А по принцип всички колеги казват, че г-тек-а дава по-оптимистични времена от реалните. При мен има все пак два фактора - първия е, че съм с 5 врати + клима и колата реално е около 100+ килограма на нормален КР. Второто е, че съединителя ми плаче за нов и обикновенно след 2-3 старта започва да приплъзва, особенно като е топло времето. Та и двата пъти като се мерех, беше след стартове и всяко следващо мерене слагаше по 0.2 на времето - така от 16.4 стигнах до 17.4 след 5-6 проби
Като гледам клипчетата супер ги качва и според мен си под 16сек а G-tek-а за мене не е точен особено при малко по-неравна настилка тресе и времената се влошават на мен един път ми дава 10сек до 100км/ч друг път 7.6сек

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
negodnika написа: G-tek-а за мене не е точен особено при малко по-неравна настилка тресе и времената се влошават на мен един път ми дава 10сек до 100км/ч друг път 7.6сек
То верно, че първия път, като го тествахме, тръгнах съвсем плавно и без да ръчкам колата - само за проба дали мери и показа 14.ххх

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:znainainai написа:Колеги и на мен ми е гадно че опелите вървят повече но те са конструирани така за да може ЕВЕНТУАЛНО да избягат от ръждата.А са и по леки,ми как да не са то тенекия не им е останала.
браво, схаванал си основната идея на това, защо опелите са по-бързи
Защо се засягаш, все пак това си е форумът на VW

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
щото бате, тва с ръждата е по-изтъркано и от лили иванова и щото е дразнешо, всеки който се включи в няква такава подобна тема и да се изсира с мнения от сорта... "о да, бегат от ръзждата", "гони ги ръждата". сигурен съм, че в таа тема поне на 3 пъти е споменто това.
и какво като е ФВ форум, пречи ли това да бъдат потребителите обективни, според мен - не
не смятам че ФВ форума е сектантски, както форума на бмв или хонда, където споменаването на друга марка возило е табу 
и какво като е ФВ форум, пречи ли това да бъдат потребителите обективни, според мен - не