devil_vas написа:днес оранжевото голфче даваше времена на калояново, някой може ли да каже какви са, също и на бордо КР-а с хасковска регистрация
Stefan написа:devil_vas написа:днес оранжевото голфче даваше времена на калояново, някой може ли да каже какви са, също и на бордо КР-а с хасковска регистрация
Днес е вторник и невярвам някой да е ходил на Калояново. За оранджевия незнам какви времена е давал, но бордото на Кирчо е номер 1 просто няма кой да го бие
devil_vas написа:Stefan написа:devil_vas написа:днес оранжевото голфче даваше времена на калояново, някой може ли да каже какви са, също и на бордо КР-а с хасковска регистрация
Днес е вторник и невярвам някой да е ходил на Калояново. За оранджевия незнам какви времена е давал, но бордото на Кирчо е номер 1 просто няма кой да го бие
офф да бе мноо съм зле имах предвид в неделя![]()
![]()
![]()
![]()
я ми кажете рег номера на бордо двойката за да и видя постиженията на 1/4 миля![]()
мноо ме накефи къв старт прави удря сигурно 4, 5 пъти прекъсвач на първа и поне два пъти на втора - баси скоростите дето ги има
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта