Къде и кой може да направи хибридно турбо за 1.8т?
- muckata_9090
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде и кой може да направи хибридно турбо за 1.8т?
Първи клиент-тоест което ще има доказано к03s хибрид (колко изкарва) направено от вас. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Еми ако трябва да доказваме автопарка ни до сега щеше да има над 30 различни автомобила... Повечето дизели понеже там сме много силни... да не кажа най силните... Както казах до сега никога не е имало случай да не си изкараме конете... с +20 отгоре понеже винаги даваме песимистични данни.
НО е нормално в България да се няма доверие... Като знам другите "конкурентни" фирми какви ги вършат
НО е нормално в България да се няма доверие... Като знам другите "конкурентни" фирми какви ги вършат

Здравейте колеги. Попаднах на този форум и се запалих и аз да вдигам кончета на моето 1.8т ,само дето не е голф а ибиза 2000 г.В момента съм с к03с с ремап от TST Racing и колата е 200-220 к.с. Както стова обикновенно, мощноснна никога не стига и аз започнох да се оглеждам за варианти за подобрения. В главата ми се върти вариант 250-300 к.с. максимум. Та Въпроса ми към колегите от Шумен е освен турбото какво друго трябва да се смени по колата за да стане работата.Предполагам дюзи, колектори, генерация, съединител...? И най-вяжното колко ще излезе(ориентировъчно) като цена и те могат ли да изпълнят целия проект. Задавъм въпроса публично защото съм сигурен ,че има много мераклии като мен които искат да знаят отговора на този въпрос.
- muckata_9090
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва ти кулер,генерация,бензинова помпа ако над 240-250++,колектор и дюзи.Съединителя ако ти е нов ще изкара известно време.
Но така и не разбрах попринцип к03-ките при стокова кола се цепи чугуна на турбото,не ми се вярва да стане с неговата си топла част около 300 коня или пък да изкара много каране.
И интересува ме какво се сменя при направата на хибрид само перката ли?оста,втулките слагат ли се усилени,гаранция има ли за турбото после?
Но така и не разбрах попринцип к03-ките при стокова кола се цепи чугуна на турбото,не ми се вярва да стане с неговата си топла част около 300 коня или пък да изкара много каране.
И интересува ме какво се сменя при направата на хибрид само перката ли?оста,втулките слагат ли се усилени,гаранция има ли за турбото после?