Е к'ва тайна бе Нандо- отваряш скоростите и сменяш зъбните колела с такива от друга кутия. Важно е другата кутия да е също 020 тип и да знаеш предавателните числа. М/у другото- 1-ва и 2-ра скорост не са на отделни зъбни колела и се сменява пиньона и короната (евентуално).nando 16v написа:Все още никой не иска да я издаде тая тайна за нареждането на КР-овите скорости
Коя скоростна кутия е най-добра за 16V KR ?
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
neon написа:Е к'ва тайна бе Нандо- отваряш скоростите и сменяш зъбните колела с такива от друга кутия. Важно е другата кутия да е също 020 тип и да знаеш предавателните числа. М/у другото- 1-ва и 2-ра скорост не са на отделни зъбни колела и се сменява пиньона и короната (евентуално).nando 16v написа:Все още никой не иска да я издаде тая тайна за нареждането на КР-овите скорости
Това ясно ама не е само то
Доколкото знам някои от забчатките които се слагат въобще не са от VW
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Е, от к'во да са? Москвич 412, задно движение от BMX.......?nando 16v написа:neon написа:Е к'ва тайна бе Нандо- отваряш скоростите и сменяш зъбните колела с такива от друга кутия. Важно е другата кутия да е също 020 тип и да знаеш предавателните числа. М/у другото- 1-ва и 2-ра скорост не са на отделни зъбни колела и се сменява пиньона и короната (евентуално).nando 16v написа:Все още никой не иска да я издаде тая тайна за нареждането на КР-овите скорости
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
neon написа:Е, от к'во да са? Москвич 412, задно движение от BMX.......?nando 16v написа:neon написа:Е к'ва тайна бе Нандо- отваряш скоростите и сменяш зъбните колела с такива от друга кутия. Важно е другата кутия да е също 020 тип и да знаеш предавателните числа. М/у другото- 1-ва и 2-ра скорост не са на отделни зъбни колела и се сменява пиньона и короната (евентуално).nando 16v написа:Все още никой не иска да я издаде тая тайна за нареждането на КР-овите скорости
Аз ако знам няма да питам
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
nando 16v написа:negodnika написа:Оказа се,че при мен се търкаля една кутия FD от Голф 1 GTI еднаква ли е с FM уж е със същите предавателни числа а така или иначе ще свалям скорости та се замислих дали да не направа един сбирщайн
Абсолютно еднаква е![]()
Ако случайно няма да е разваляш обаждай се![]()
.......
Перфектно
А някой знае ли дали няма да може да я сложа направо така кутията,някъде гледах че на 1чка са с малко по други дупки за болтовете,шлиците незнам дали са толкова също