Търся GTI за дръпка
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
K_Power написа:Мисля, че колегата Мазерати, ако е с читаво ПГ ше накаже и 1.8Т и Ц20ХЕ! Да кажеш за Ц20ХЕ, че е тъп мотор ... е незнам, кой може да го измисли това, а да не говорим за Ц20ЛЕТ! Но Г2 Г60 ... ще си накаже отвсякъде 1.8Т!!!
кр наказва сток 1.8т (читав кр с читав 1.8Т) абф-а също го наказва до колкото съм виждал
иначе на Дани голфарата ще накаже доста повече от ц20хе

- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:K_Power написа:Мисля, че колегата Мазерати, ако е с читаво ПГ ше накаже и 1.8Т и Ц20ХЕ! Да кажеш за Ц20ХЕ, че е тъп мотор ... е незнам, кой може да го измисли това, а да не говорим за Ц20ЛЕТ! Но Г2 Г60 ... ще си накаже отвсякъде 1.8Т!!!
кр наказва сток 1.8т (читав кр с читав 1.8Т) абф-а също го наказва до колкото съм виждал
иначе на Дани голфарата ще накаже доста повече от ц20хеспоред мен е доста достоен да се гони с летка и да не се предаде лесно
С летка може и да ми е трудно ама нема да се предаваме.След около месец може и с летка да се пусна

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Masserati написа:Vizor написа:K_Power написа:Мисля, че колегата Мазерати, ако е с читаво ПГ ше накаже и 1.8Т и Ц20ХЕ! Да кажеш за Ц20ХЕ, че е тъп мотор ... е незнам, кой може да го измисли това, а да не говорим за Ц20ЛЕТ! Но Г2 Г60 ... ще си накаже отвсякъде 1.8Т!!!
иначе на Дани голфарата ще накаже доста повече от ц20хеспоред мен е доста достоен да се гони с летка и да не се предаде лесно
С летка може и да ми е трудно ама нема да се предаваме.След около месец може и с летка да се пусна
Усещам някви изварщения с разни шайби ше се прааат, а!?

Ама да не забравяме, че ЛЕТ-а е 2000 кубика, а тука сса 1781сс, 200кубика са си 200кубика, все едно да се сравнява 1,6 с 1,8 ...
Визоре, баце, бях ти писал там едно ЛС, видя ли го!?
Значи Мазерати, ти си Дани ... аз съм Кристиян, и това Г60 ми се струва, че го виждах всеки ден на бул. Европа, на гаража на ДЕК, преди мото-пфоето, ако е той, всеки ден кат минавах покрай него получавах духовен оргазъм!
- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
K_Power написа:Masserati написа:Vizor написа:K_Power написа:Мисля, че колегата Мазерати, ако е с читаво ПГ ше накаже и 1.8Т и Ц20ХЕ! Да кажеш за Ц20ХЕ, че е тъп мотор ... е незнам, кой може да го измисли това, а да не говорим за Ц20ЛЕТ! Но Г2 Г60 ... ще си накаже отвсякъде 1.8Т!!!
Усещам някви изварщения с разни шайби ше се прааат, а!?![]()
Ама да не забравяме, че ЛЕТ-а е 2000 кубика, а тука сса 1781сс, 200кубика са си 200кубика, все едно да се сравнява 1,6 с 1,8 ...
Визоре, баце, бях ти писал там едно ЛС, видя ли го!?
Значи Мазерати, ти си Дани ... аз съм Кристиян, и това Г60 ми се струва, че го виждах всеки ден на бул. Европа, на гаража на ДЕК, преди мото-пфоето, ако е той, всеки ден кат минавах покрай него получавах духовен оргазъм!
Абселютно същото е

- pechatara
- Автомобил:
- Двигател:
хахаха много се самнявам да си карал точно като неговияtanokaridi написа:Cordoba16vt написа:skotis написа:Туан...Ok light pressure e, но какво ще кажеш, че освен 25 коня разлика има и 40 нютон метра във въртящия момент, което е ясно, че е не по-малко, да не кажа по-важно от конете2 секунди разлика във времето от 0 до 100... освен това много по-ранно достигане на въртящия момент и максимума от коне...
и това само защото има едно light pressure ТУРБО... Нищо лошо, но говорим за огромна разлика между двата двигателя (1.8 - нормално аспириран и 1.8 с турбо). Между 1.8Т и АБФ разликата е по-малка...само 30Nm, АБФ-а е малко по-лек, но и малко по-стар (на години)... А за аудито...по каталог голфа го дават с много малко по-бързичък... но според мен това са равностойни автомобили и е безмислено малко да се чудиме коя е по-бърза след като са с еднакви двигатели...е ако не са сток е друг въпроса, тогава има смисъл
виж кг на абф и на 4ката и сметни пак . добър абф ще бие 1.8Т всеки път, според мен .
Приятелю неискам да се заяждам ама "Купи си Сеат да умреш от ЯД" карал съм такъв като твоя и знам какво е. Сега карам 1.8 125 коня и трябва да ти кажа, че 1.8Т няма да падне от АБФ ако са заводски и двата.![]()
![]()
![]()

- joro_g400
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Търся GTI за дръпка
Jaw написа:Искам да се дръпна с Голф 3,4 GTI може и чипосан с валове и др.
п.п. Ако може заводски да е 150 к.с.
Аз съм с ауди А3 1.8Т-150 к.с.
Колега аз сьм с Поло 115 кс можем да направом теста

Пп Е не е голф 150 кс но има 150кс сьрце

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска напаравих един експеремент в Русе настъпах от едния светофар до другия на права с 1.6 мисля ,че беше Ауди А3 на липник ! Карам кола 1.1 ситроен за смях дето се казва изтрелях се от едния до другия светофар обаче аудито много голяма резачка както е да преднината ми беше че съм по лек и пъргав вече на другия светофар бях на 150 км.и минах го на червено няма как се спре и това се нарича късмет пък аудито му реши да спре
!

- Jaw
- Автомобил: Audi RS3
- Двигател:
Re: Търся GTI за дръпка
joro_g400 написа:Jaw написа:Искам да се дръпна с Голф 3,4 GTI може и чипосан с валове и др.
п.п. Ако може заводски да е 150 к.с.
Аз съм с ауди А3 1.8Т-150 к.с.
Колега аз сьм с Поло 115 кс можем да направом теста![]()
Пп Е не е голф 150 кс но има 150кс сьрце
Няма проблеми колега да се пуснем, просто искам да си сравня колата, че скоро пак ще има ъпгрейт.Ела в неделя.