belqta написа:колега Brezel, ти като запознат повече от останалите имаш правото да коментираш и да обясняваш. Браво за последния пост. Много правилно казано.
ще подмина тънкия ти намек за заяждане с мен...
Беля , братле изобщо ама изобщо не съм искал да се заяждам бе човек. Извинявай ако съм те нещо засегнал , нямъл съм това за цел. Най вероятно не си ме разбрал как треебва.
На мен идеята ми в тоя пост беше че ПИПИ хем иска всичко доказано на му е типтоп на чипа (както казах черно на бяло да има) хем се чуди къде да отиде.....ми то къде на друго място освен в Проспийд??? Всички останали само ще му кажат какво получава и ще му напълнят главата с глупости как всички останали фирми са боклуци ама "НИЕ" не сме .
Да не говорим че тук колеги го съветват да вземе от мен, но като почне да го чака тоя чип (па ни ме познава ни нищо) , после да търси къде да го монтира, после да го тества пък сам да сваля и качва компютъра при монтажа и накрая като излезе някой "конкурент-тарикат" да му обясни че жестоко се е прее*ал и той коелгата ПИПИ ще влезе в някакъв филм.

Затова отива в просппийд дава 1000 лева, чака там 1-2 часа и после доволен си тръгва.
"Бързи , Смели , Сръчни"