Турбо проект (Golf 4 GTI)

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Чет 27 мар 2008 19:53

Не, нека да му поговорим на човека малко за цени!!!

1. Буталца, купуваш едни много фешън буталца, които държат до 3 бар, оставяш около 2000евро, пиеш една студена вода да ти се успокои сърцето като си дал 4000лв за има няма кило железо!

2. Биели, отиваш оставяш още около 1000евро за биели, процедурата с водата я повтаряш след всяка една покупка, иначе е вредно за здравето!

3. Прайш една голяма хибридна турбина кат за твоя мотор, те тука ше си оставиш още около 2000евро! Не збравяй водатат!

4. Изпускатели, всмукатели, сензори, моторен мениджмънт, инжектори, бенз помпи и тем подобни говна, още около 3000евро/това са мноо груби сметки/!

5. Керамичен съедините+лекичък алуминиев притискател, например ЕИП тунинг или Неуспийд, е и тука ти заминава към 500-600евро!

6. Сложи още една торба лагери, сегменти, гарнитурки, семеринги, тръбички, маркучета, шлайфчета и тем подобни, прай сметка около 500-600евро!

7. Един усилващ кит за скоростите, има ги за по около 1000евро :lol:

Праскаш я кат ВРЦ на 2,5бара, кеф ти е, даваш и още една торба пари на тунера, после на маперо и т.н. и си купуваш няколко опаковки валериан! :lol: Та смятай къде отиде брат ми, така че слезни наземи, дигни малко бууста, ходи някъде да ти я флашнат и й се кефи!!!

PIPI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PIPI » Чет 27 мар 2008 20:56

Това турбо подходящо ли е за моят замисъл,на какво налягане може да работи,при какви обороти идва бууста???

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Чет 27 мар 2008 21:30

PIPI написа:Това турбо подходящо ли е за моят замисъл,на какво налягане може да работи,при какви обороти идва бууста???

А не човек ти невдяваш ич :wink: като си такъв мераклия и като имаш възможноста да я качиш на 380 коня ми вземи си една серийна колица на тия коне и да не се занимаваш с глупости неразбра ли, че ако неразбираш достатачно по-добре не питай защото неможе да ти се обясни на един път всичкото това което ти си намислил има хора който имат години опит в това и прават грешки представи си ти след като питаш за съвсем елементарни неща.....направи и един оптичен тунинг интериора го пипни и него вкараи малко пари в двигатела за 10-20 коня и щя му се кефиш повече гарантирам ти

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Чет 27 мар 2008 21:33

npachovski написа:
PIPI написа:Това турбо подходящо ли е за моят замисъл,на какво налягане може да работи,при какви обороти идва бууста???

А не човек ти невдяваш ич :wink: като си такъв мераклия и като имаш възможноста да я качиш на 380 коня ми вземи си една серийна колица на тия коне и да не се занимаваш с глупости неразбра ли, че ако неразбираш достатачно по-добре не питай защото неможе да ти се обясни на един път всичкото това което ти си намислил има хора който имат години опит в това и прават грешки представи си ти след като питаш за съвсем елементарни неща.....направи и един оптичен тунинг интериора го пипни и него вкараи малко пари в двигатела за 10-20 коня и щя му се кефиш повече гарантирам ти

То тези коне може да ги вдигне само с чип. Мисля че повече от 220-230 кс. за този мотор за гавра. Така че според мен ще издържи на тези коне и ще може да се кара всеки ден спокойно без притеснения да те удари някоя биела по челото. :wink:

PIPI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PIPI » Чет 27 мар 2008 21:39

Явно в този форум няма кой да ми помогне!Всеки си знае неговата и това е!Благодаря ви на ясички,нямам повече въпроси!

kircheto

Мнениеот kircheto » Чет 27 мар 2008 21:45

Казах ти ела в ХЕЕД питай Ицо ще ти отговори на всички въпроси!

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Чет 27 мар 2008 21:50

kircheto написа:Казах ти ела в ХЕЕД питай Ицо ще ти отговори на всички въпроси!

Той сигурно е ходил, ама и там може би са му казали същото.

PIPI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PIPI » Чет 27 мар 2008 21:51

Ходил съм,но определено не са ми казали същото!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 27 мар 2008 21:56

много ми харесва начина ти на мислене според който ти си прав, а всички останали грешат :)

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Чет 27 мар 2008 22:03

PIPI написа:Явно в този форум няма кой да ми помогне.....!
Благодаря ви на ясички,нямам повече въпроси!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 28 мар 2008 1:27

PIPI написа:Явно в този форум няма кой да ми помогне!Всеки си знае неговата и това е!Благодаря ви на ясички,нямам повече въпроси!
замина си един недоразбран тунер ...
А наздраве :drunk

Върни се в “Силов тунинг”