Национален събор 2008 - Резултати, класиране и коментари ;)

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 25 юни 2008 21:42

всички стартове са ми между 0.4 и 0.5 секунди по слаби от бужурландия и миналото калояново, забавяне от скорост няма как да направя ...като изпусна скорост въобще не се състезавам .... времената в италианското са си реални кофти задни гуми и бутнати конуси

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 25 юни 2008 22:09

какво стана с времената да го ева :roll:

Потребителски аватар
radi02
Автомобил:
Двигател: Abf

;)

Мнениеот radi02 » Сря 25 юни 2008 22:43

Няма да ги разберем до 3-месеца сигурно несериозна работа :П :lol:

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Здравей те..... от Spasov_G

Мнениеот Spasov_G » Сря 25 юни 2008 23:20

Хайде Колеги направете усилия и ни зарадвайте с едни времена който вси1ки чакаме .......... какво толкова има , че не искате да ги пуснете щом имате за първите три места значи имате и за останалите , иначе няма логика как сте определили победителя ако нямате останалите времена ....... Моляви дайте всичко от себе си за да ни доставите удоволствието от времената .............. Благодаря предварително за положения труд над всичко което направихте , но дайте и черешката от тортата (ВЪПРОСНИТЕ ВРЕМЕНА)

Потребителски аватар
pavko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavko » Сря 25 юни 2008 23:47

Stoi написа:
niikoo_1 написа:А за премерването няма проблем, ако си без райски газ може да си вземеш бинокъл и фотоапарат. :lol:
Ще се продбваме и с райска газ, като имаш път към София се обади да я видм тая 8клапанова апаратура без нитро с колко коли ще бъде разстегната.

С нитро какви времена даваш, че ми интересно. :?:

niikoo_1 Аз съм виждал Li4o как в директен двубой на шампионата и без нитро наказва един вървежен двуврат АБФ от Смолян :) А този АБФ стана трети в най-горния клас ! Така, че на твое място не бих се шегувал с 8v Голфа 8)

Хммм, от две години редовно се меря на Калояново, най-добрите времена са с незначителни разлики. Миналата година на 15.55 ми се обясни, че реално на Божура това е 15,7 приблизително... Тази година пък като давам 15,53 на шампионата, а после 15,52 на събора времената били много високи, при положение че по колата нищо не е пипано. Сигурно слънцестоенето тази година е друго... :wink: Какво, значи ли, че на Божура ще давам ниски 15-ки...
Малко е спам ама относно "бързия" АБФ няма как да си млъкна, защото почна да писва вече много, на първото видео е единичката с време 15,52, 8в голфа е с 15,82, то се вижда... а второто е с тройка АБФ, няма да коментирам... А ако някой мисли, че това е тенденциозно за спора, нека види и времената от 1-вия кръг на шампионата, където времето на първия в клас до 115 е по-добро от това на втория в клас до 150... Защото на клавиатурата всички летят... :wink: И тези изказвания за бинокли и икаруси нека са на пистата... защото след събора да ми звънят и да ми се предлагат да залагам пари да си пускаме колите не прави чест на никого... поне да се представя. И официално не се състезавам за пари, а за кеф. И ако някой който има желание да ме покани нека го направи на официалните мероприятия... където му е мястото... :roll:

http://vbox7.com/play:e2e63561

http://vbox7.com/play:961e30e4

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 26 юни 2008 1:16

Li4o написа:
niikoo_1 написа:....
А за премерването няма проблем, ако си без райски газ може да си вземеш бинокъл и фотоапарат. :lol:
Ще се продбваме и с райска газ, като имаш път към София се обади да я видм тая 8клапанова апаратура без нитро с колко коли ще бъде разстегната.

С нитро какви времена даваш, че ми интересно. :?:

Сега пък времена - нали не са верни - за какво са ти... :)
Ще те проверя разбира се без нитро - иначе няма смисъл, ама не бързай да вадиш големите саби и бинокли, че после срамът е голям... :D

САби не вадя, важното е храна да има по форумите, като имаш път през София се обаждаш и правим сверката без нитро пускаме се три пъти от място и от летящ както кажеш до към 170-180км/ч и после ще коментираме кой кого. От место може и да ме излъжеш на 400метра, но от летящ на 1-ра или 2-ра ще е доста интересно и може да останеш изненадан :lol:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 26 юни 2008 10:30

пичове времената трябва да се вземат от собственика на пистата
когато някой има време и възможност ще отиде и ще ги вземе

vento 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vento 1.8 » Чет 26 юни 2008 10:34

:D Сериозни спорове ,сериозни неща :lol: Личка гледам ,че си от пазаржик някои път ако искаш може да се разберем за стартче ,да си направим кефа..имам познат с такъв абф на калояново имаше 16.1 без олекотяване :roll: Поздрави

Потребителски аватар
radi02
Автомобил:
Двигател: Abf

;)

Мнениеот radi02 » Чет 26 юни 2008 11:57

ебах тия ABF изкарахте ги самолети едно приятелче със абф със чип и полирани колектори и спортен филтър миналия път на калояново би всички абф-и други а дава 16.4 как става това другите абф-и да падат па да дават по добри времена !!Ако наистина некои абф дава 16 или 16.1 мисля че треа многоооооо да е пипан!!! Ако има некои със много бърз стоков абф да ми пише и некои път ще се качиме на бояна да го тествам със клиото до сега абф никога не ме е бил дори и приятелчето дет го споменах в началото ;)

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Чет 26 юни 2008 13:18

Нека си припомним заглавието на темата, че май се отклонихме доста и ше стане мазало... :!:

@niikoo_1
@vento 1.8
Имате ЛС-и.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 26 юни 2008 13:53

Личо не знам защо изобщо си играеш да обясняваш. Не мисля, че има смисъл много пъти сме си говорили с теб. Някой като не иска да разбере.. просто смисъл няма да обясняваш на хора които не искат да разберът ..
ще е интересна гонка ама на Личо колата управлява много сериозно

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 26 юни 2008 14:54

А ти кога ще изкараш твоя КР да го видим какво може?

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 26 юни 2008 15:14

niikoo_1 написа:А ти кога ще изкараш твоя КР да го видим какво може?

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=97179 :) 8)

Потребителски аватар
Сиромаха
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сиромаха » Чет 26 юни 2008 21:16

Почти се бях навил да дойда на Калояново,но щеше да стане като на двата събора на Трабант на които ходих-бях извън класациите понеже не съм бил съвсем Трабант. :roll: Макар че,ако сложа мотора в една единица ще се гръмна ако не дава 14-ки нищо че е със сток чаркове.Сигурно е било много весело а няма как да не съм съпричастен с марката като от 92-ра само дето не спях в моя КР :lol: А колкото до времената -в Сливен брат ми даде 14.32 предния ден на загрята писта и гуми а на другия ден един ВР6 го би с 14.6!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 26 юни 2008 22:18

е в случая ние глупаците дето спазваме класовете не се класираме , щото сме сток... така че пии една ракия и да не ти дреме ... :?

Върни се в “Силов тунинг”