Национален събор 2008 - Резултати, класиране и коментари ;)
- radi02
- Автомобил:
- Двигател: Abf
;)
Няма да ги разберем до 3-месеца сигурно несериозна работа :П 

- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей те..... от Spasov_G
Хайде Колеги направете усилия и ни зарадвайте с едни времена който вси1ки чакаме .......... какво толкова има , че не искате да ги пуснете щом имате за първите три места значи имате и за останалите , иначе няма логика как сте определили победителя ако нямате останалите времена ....... Моляви дайте всичко от себе си за да ни доставите удоволствието от времената .............. Благодаря предварително за положения труд над всичко което направихте , но дайте и черешката от тортата (ВЪПРОСНИТЕ ВРЕМЕНА)
- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
Stoi написа:niikoo_1 написа:А за премерването няма проблем, ако си без райски газ може да си вземеш бинокъл и фотоапарат.![]()
Ще се продбваме и с райска газ, като имаш път към София се обади да я видм тая 8клапанова апаратура без нитро с колко коли ще бъде разстегната.
С нитро какви времена даваш, че ми интересно.
niikoo_1 Аз съм виждал Li4o как в директен двубой на шампионата и без нитро наказва един вървежен двуврат АБФ от СмолянА този АБФ стана трети в най-горния клас ! Така, че на твое място не бих се шегувал с 8v Голфа
Хммм, от две години редовно се меря на Калояново, най-добрите времена са с незначителни разлики. Миналата година на 15.55 ми се обясни, че реално на Божура това е 15,7 приблизително... Тази година пък като давам 15,53 на шампионата, а после 15,52 на събора времената били много високи, при положение че по колата нищо не е пипано. Сигурно слънцестоенето тази година е друго...

Малко е спам ама относно "бързия" АБФ няма как да си млъкна, защото почна да писва вече много, на първото видео е единичката с време 15,52, 8в голфа е с 15,82, то се вижда... а второто е с тройка АБФ, няма да коментирам... А ако някой мисли, че това е тенденциозно за спора, нека види и времената от 1-вия кръг на шампионата, където времето на първия в клас до 115 е по-добро от това на втория в клас до 150... Защото на клавиатурата всички летят...

http://vbox7.com/play:e2e63561
http://vbox7.com/play:961e30e4
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Li4o написа:niikoo_1 написа:....
А за премерването няма проблем, ако си без райски газ може да си вземеш бинокъл и фотоапарат.![]()
Ще се продбваме и с райска газ, като имаш път към София се обади да я видм тая 8клапанова апаратура без нитро с колко коли ще бъде разстегната.
С нитро какви времена даваш, че ми интересно.
Сега пък времена - нали не са верни - за какво са ти...![]()
Ще те проверя разбира се без нитро - иначе няма смисъл, ама не бързай да вадиш големите саби и бинокли, че после срамът е голям...
САби не вадя, важното е храна да има по форумите, като имаш път през София се обаждаш и правим сверката без нитро пускаме се три пъти от място и от летящ както кажеш до към 170-180км/ч и после ще коментираме кой кого. От место може и да ме излъжеш на 400метра, но от летящ на 1-ра или 2-ра ще е доста интересно и може да останеш изненадан

- radi02
- Автомобил:
- Двигател: Abf
;)
ебах тия ABF изкарахте ги самолети едно приятелче със абф със чип и полирани колектори и спортен филтър миналия път на калояново би всички абф-и други а дава 16.4 как става това другите абф-и да падат па да дават по добри времена !!Ако наистина некои абф дава 16 или 16.1 мисля че треа многоооооо да е пипан!!! Ако има некои със много бърз стоков абф да ми пише и некои път ще се качиме на бояна да го тествам със клиото до сега абф никога не ме е бил дори и приятелчето дет го споменах в началото 

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niikoo_1 написа:А ти кога ще изкараш твоя КР да го видим какво може?
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=97179

- Сиромаха
- Автомобил:
- Двигател:
Почти се бях навил да дойда на Калояново,но щеше да стане като на двата събора на Трабант на които ходих-бях извън класациите понеже не съм бил съвсем Трабант.
Макар че,ако сложа мотора в една единица ще се гръмна ако не дава 14-ки нищо че е със сток чаркове.Сигурно е било много весело а няма как да не съм съпричастен с марката като от 92-ра само дето не спях в моя КР
А колкото до времената -в Сливен брат ми даде 14.32 предния ден на загрята писта и гуми а на другия ден един ВР6 го би с 14.6!