Чип тунинг от Brezel
за чипа
брат ми, аз имам въпросче: на AFN двигателя на голф, чипа е с две квадратни платформи.освен това се изисква техника за поставяне.как може да стане номера да ми го сложиш, и дали можеш да поставиш цокъл?
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Re: за чипа
dakata_nigga написа:брат ми, аз имам въпросче: на AFN двигателя на голф, чипа е с две квадратни платформи.освен това се изисква техника за поставяне.как може да стане номера да ми го сложиш, и дали можеш да поставиш цокъл?
Гледам че си от Варна и ако искаш потърси колегата Ifidik той може дати помогне

- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
Поръчах чип от Brezel и днес пристигна.Някои би ли ми обяснил или самият Brezel ако е на линия,как да го сложа.Значи колата е пасат 1.9 тди АФН 110 к с ,чиповете са 2,с цокли,на единият пише 814,на другия 815.Ако да речем компютъра е пред мен така че чиповете са в долния ляв ъгъл,кои е от ляво кои от дясно, и едното ъгълче на чипа е зарязано,..то от горе ли е или от долу..които го е правил знае какво имам предвид...надявам се да обяснявам разбираемо
Благодаря

- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
SIMETO1 написа:Интерсува ме с колко коня вдигат тези чипове да кажем за 1.6 АЕЕ 75кс
Виж каква хубава тема с информация за чиповете има ! http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=16211&start=180
- StreeT-RaceR36
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Чип тунинг от Brezel
Съжалявам за притеснението
мисля да си взимам голф 3 2.0 16в 150 коня евентуално ако зема чип колко коня ще кача с този чип и разхода при спокойно каране и при спортно г/д с колко се качва 
Мерси предварително

Мерси предварително

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
такива неща пиши на лични съобщения
ще вдигне десетина коня. няма да се промени разхода. колата ще стане по-пъргава и приятна за каране...
ще вдигне десетина коня. няма да се промени разхода. колата ще стане по-пъргава и приятна за каране...
Имам нужда от малко помощ. Значи днес реших да отворя ЕКУ-то на моя голф тди 1Z 1994 година за да проверя номерата на чиповете. Та значи развих рамката, откачих буксата на ЕКУ-то, отвих четирите винта на капака на самото ЕКУ и неможах да махна кутията за да видя самата платка. Някой може ли да даде малко инфо как се отваря самото ЕКУ. Мерси предварително.
sasso написа:Имам нужда от малко помощ. Значи днес реших да отворя ЕКУ-то на моя голф тди 1Z 1994 година за да проверя номерата на чиповете. Та значи развих рамката, откачих буксата на ЕКУ-то, отвих четирите винта на капака на самото ЕКУ и неможах да махна кутията за да видя самата платка. Някой може ли да даде малко инфо как се отваря самото ЕКУ. Мерси предварително.
И аз днес свалих на мойта кола като отвиеш 4 винта после само дърпаш поне при мен беше така.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отвиваш всички винтове което намериш. и не би трябвало да има проблел. изгглежда нещо си забравил или недовидял. сложи еднва две снимки да го видиме