В крайна сметка, колата ще е хибрид на външен вид, съчетаваща кострукция на няколко модела Голф
Проект G2 G60
- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
- turbo_freak
- Автомобил:
- Двигател:
Стига сте юркали хората! Ще дадът информация или ще качат снимки, когато преценят!
Последна промяна от turbo_freak на Съб 23 авг 2008 17:27, променено общо 1 път.
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re:
prj57 написа:В крайна сметка, колата ще е хибрид на външен вид, съчетаваща кострукция на няколко модела Голф
Дано да не се получи нещо стряскащо

- kali_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проект G2 G60
Няма !!! Ще ви хареса

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
да не би да се е сменила концепцията

-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ххмммм, колко отдавна не съм влизал тука!!!! Колата ВСЕ още си седи разпарчатосана, трудно е да се работи по лични проекти когато има клиентски
По последни данни има малко промени към това как ще изглежда и от какво ще се задвижва автомобила, поради липса на време и ресурси, ще има малко сакращения по двигателя, но пак ще е нещо което мисля че ще ви хареса. Искаме да направим колата като въплащение на еволюцията от Г2 към Г3 и Г4
Това лято може и да бъде завършена но това за момента не е потвърдено. Снимки ще има веднага щом нещо си заслужава да се види и работата по колата продължи.
Поздрави на всички.
По последни данни има малко промени към това как ще изглежда и от какво ще се задвижва автомобила, поради липса на време и ресурси, ще има малко сакращения по двигателя, но пак ще е нещо което мисля че ще ви хареса. Искаме да направим колата като въплащение на еволюцията от Г2 към Г3 и Г4
Това лято може и да бъде завършена но това за момента не е потвърдено. Снимки ще има веднага щом нещо си заслужава да се види и работата по колата продължи.
Поздрави на всички.
prj57 написа:Ххмммм, колко отдавна не съм влизал тука!!!! Колата ВСЕ още си седи разпарчатосана, трудно е да се работи по лични проекти когато има клиентски![]()
По последни данни има малко промени към това как ще изглежда и от какво ще се задвижва автомобила, поради липса на време и ресурси, ще има малко сакращения по двигателя, но пак ще е нещо което мисля че ще ви хареса. Искаме да направим колата като въплащение на еволюцията от Г2 към Г3 и Г4![]()
Поздрави на всички.
Надявам се няма да се получи нещо такова

http://www.discoverychannel.co.uk/web/c ... lcano-car/
Защото ще бъде ужасно
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Hertz, не с лошо де