Ето нещо ново Поло г40
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Re: Ето нещо ново Поло г40
Ей верно все едно за там е правен деа! 

абе, май са те изклатили с тая турбина- май е имала луфт.
ще кажеш ли от кой я купи.
п.п. ако ти не кажеш - аз ще разкажа
ще кажеш ли от кой я купи.
п.п. ако ти не кажеш - аз ще разкажа
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Замирисва ми на интрига 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо всичко е изтрито ? .... ако ще пишете теми пишете ...ако не ...защо въобще се захващате ..... каква е тази мода с триенето на всички мнения вътре ....от време навреме наблюдавам този феномен.....
Леонардо, Персефона, зелената русенска двойка ...... я автора си изтрие всичко защото е ядосан, я след сто страници автора пожелае да му я изтрият ...... ако ще се пише да се пише ...ако не ....
Леонардо, Персефона, зелената русенска двойка ...... я автора си изтрие всичко защото е ядосан, я след сто страници автора пожелае да му я изтрият ...... ако ще се пише да се пише ...ако не ....
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е, като цяло вече не ми дреме. Яд ме е просто, яд ме е за парите, яд ме е за това, че ме прееба човек за когото имах добро мнение, когото смятах за приятел.
Турбината беше К03 от Ауди А4, посредник в покупката беше Vizor, охлюва беше на негов колега в "Хед". Покупката я направих миналата година, началото на есента, като въпросния посредник ми гарантира, че турбината е чук, била перфектна. Когато я взех собственика дори не се поинтересува дали я взимам, само мина с колата и каза на Визора "утре ше ми дадеш парите". Разгледах турбината, попитах "...ами тоя луфт?" на което получих отговор "Споко, питах всички и те казаха, че маслото ше го обере." И така, викам си "мой човек, щом казва - ОК." ОК, ама курец - поне 5-6 човека ми казаха "с тоя луфт големи ядове ще имаш". Аз обаче не - повече вярвам на Иво Визора. И така, преди 1 седмица приключихме с монтажа. Запалихме, на място всичко екстра. Направих едни 200 м. при който очаквах налягане поне 0.4 бара. Да, ама не - едвам достигаше 0.2 и като върнах газта се чуха странни шумове. След това перката на студената част започна да задира леко, турбината започна да играе тапа и в един момент изпляска на път за НИМ, направи на пътя димна завеса, оказа се, че оста се е счупила. Всичко това за има-няма 10 км. Видяхме се с Визора на НИМ, предната вечер бяхме говорили по телефона и в двата случая той ми каза, че няма грижа, или ще подменят/ремонтират турбината или ще се разберем финансово. И така, в понеделни бягам от работа, за да решим въпроса, отивам в "Хед" с турбината и в първия момент бившия й собственик ми казва "тва даже не е мойта турбина" след известно количество разправии ми заявяват, че проблема е в мойта кола и проблема си е мой, без да ми кажат евентуалната причина.
Явно съм прецакан. Дали от часпром-а на някого, дали от това, че някой е решил да изкара пари от скраб. Един много скъп урок. Но за тези пари със сигурност ще го помня винаги.
Темата я затрих защото ми писна. При цялото желание с което правим тази кола... само карък. Ако някой има интерес - няма проблем на лични ка кажа кое, каде, как... Има хора, които много са ми помагали, за което много благодаря. С някои от тях (като например Paco) дори не сме си казвали "Здрасти" на живо, а други като Bobby_ винаги са ми давали напътствия и препоръки, дори когато сме се виждали по съвсем различни поводи. Хората, които са до мен (цялата Поло-секта... и не само) са пределно наясно какво се случва.
Та... това беше приятели. Тук слагам точката на тази тема за това Поло.
Турбината беше К03 от Ауди А4, посредник в покупката беше Vizor, охлюва беше на негов колега в "Хед". Покупката я направих миналата година, началото на есента, като въпросния посредник ми гарантира, че турбината е чук, била перфектна. Когато я взех собственика дори не се поинтересува дали я взимам, само мина с колата и каза на Визора "утре ше ми дадеш парите". Разгледах турбината, попитах "...ами тоя луфт?" на което получих отговор "Споко, питах всички и те казаха, че маслото ше го обере." И така, викам си "мой човек, щом казва - ОК." ОК, ама курец - поне 5-6 човека ми казаха "с тоя луфт големи ядове ще имаш". Аз обаче не - повече вярвам на Иво Визора. И така, преди 1 седмица приключихме с монтажа. Запалихме, на място всичко екстра. Направих едни 200 м. при който очаквах налягане поне 0.4 бара. Да, ама не - едвам достигаше 0.2 и като върнах газта се чуха странни шумове. След това перката на студената част започна да задира леко, турбината започна да играе тапа и в един момент изпляска на път за НИМ, направи на пътя димна завеса, оказа се, че оста се е счупила. Всичко това за има-няма 10 км. Видяхме се с Визора на НИМ, предната вечер бяхме говорили по телефона и в двата случая той ми каза, че няма грижа, или ще подменят/ремонтират турбината или ще се разберем финансово. И така, в понеделни бягам от работа, за да решим въпроса, отивам в "Хед" с турбината и в първия момент бившия й собственик ми казва "тва даже не е мойта турбина" след известно количество разправии ми заявяват, че проблема е в мойта кола и проблема си е мой, без да ми кажат евентуалната причина.
Явно съм прецакан. Дали от часпром-а на някого, дали от това, че някой е решил да изкара пари от скраб. Един много скъп урок. Но за тези пари със сигурност ще го помня винаги.
Темата я затрих защото ми писна. При цялото желание с което правим тази кола... само карък. Ако някой има интерес - няма проблем на лични ка кажа кое, каде, как... Има хора, които много са ми помагали, за което много благодаря. С някои от тях (като например Paco) дори не сме си казвали "Здрасти" на живо, а други като Bobby_ винаги са ми давали напътствия и препоръки, дори когато сме се виждали по съвсем различни поводи. Хората, които са до мен (цялата Поло-секта... и не само) са пределно наясно какво се случва.
Та... това беше приятели. Тук слагам точката на тази тема за това Поло.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тази турбина е свалена от работеща кола, като година по-рано беше монтирана при нас, преди да купим колата от предишния собственик.
Сменихме я защото сега колата е с Турбонетикс и разни други чикчирик части
Незнам сега как за някакви си 200м. се счупи. Пак повтарям, не сме я сменяли защото има проблем, а защото няма как да изкараме с нея 300НР

Сменихме я защото сега колата е с Турбонетикс и разни други чикчирик части

- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре, айде Визора да каже като я зимах и го попитах тоя луфт не е ли преаклен той каза ли ми "Питах всички и те казаха че маслото ще го обере." А след това поне 10 човека ми казаха, че наистина е прекален. От същия тоя радиален луфт перката на студената част е задрала.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
doc_j написа:Добре, айде Визора да каже като я зимах и го попитах тоя луфт не е ли преаклен той каза ли ми "Питах всички и те казаха че маслото ще го обере." А след това поне 10 човека ми казаха, че наистина е прекален.
А ти защо реши, че искаме да ти пробутаме счупена турбина, предполагам знаеш, че не това ни е бизнеса!
Турбината е оригинална, купена нова и както казах е карана около година, не повече от 5-6000км. може би причината да се счупи е друга. 400лв не са кой знае колко пари и можем да ги преглътнем, ако не знаехме обаче какво сме ти дали!
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама тази продажба част от бизнеса ви ли е? Аз мислех че я купувам от човек който работи в Хед, а не от самата фирма. Ако съм останал с погрешно впечатление, поне една касова бележка да бяхте издали. И да бяхте казали, че сте всички заедно в играта с продажбата на тоя охлюв. Ако за вас 400 лева не са много, за мен са. Сега едим месец ще си чупя от турбината и ще дробя парчета от нея в картера с масло. Като фирма до момента нямах лошо впечатление... до момента. От тук нататък по никаква причина кракът ми няма да стъпи при вас.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пич, ти вече прекаляваш! Това, че говоря в множествено число е защото цитираш името на фирмата, а не само човека, от който си купил турбината!
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами, споменавал ли съм някъде, че фирмата е замесена? Обаче започвам да оставам с това впечатление, след като ти се намеси. А дали ще остане - в момента зависи изцяло от теб.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
doc_j написа:Ами, споменавал ли съм някъде, че фирмата е замесена? Обаче започвам да оставам с това впечатление, след като ти се намеси. А дали ще остане - в момента зависи изцяло от теб.
Vizor, охлюва беше на негов колега в "Хед".....
И така, в понеделни бягам от работа, за да решим въпроса, отивам в "Хед" с турбината .....
Тук два пъти цитираш името на фирмата, макар и грешно (става въпрос за името на фирмата).
Кавото и да остане......., ако не направиш някои промени ще счупиш още една (турбина).
Мисля да не пиша повече, защото темата е неизчерпаема ...........
Tyan написа:Защо всичко е изтрито ? .... ако ще пишете теми пишете ...ако не ...защо въобще се захващате ..... каква е тази мода с триенето на всички мнения вътре ....от време навреме наблюдавам този феномен.....
Ядосан е, че са го преебали. Какво толкова има да се чудиш що си трие постовете...
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shpeki написа:Ядосан е, че са го преебали. Какво толкова има да се чудиш що си трие постовете...
Метооооо