Ето нещо ново Поло г40

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Re: Ето нещо ново Поло г40

Мнениеот Volkov » Вто 26 яну 2010 13:09

Ей верно все едно за там е правен деа! :bowdown

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Вто 02 фев 2010 11:57

...

ivan tsvetkov

Мнениеот ivan tsvetkov » Нед 07 фев 2010 23:01

абе, май са те изклатили с тая турбина- май е имала луфт.
ще кажеш ли от кой я купи.
п.п. ако ти не кажеш - аз ще разкажа

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 08 фев 2010 0:34

Замирисва ми на интрига :039:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 08 фев 2010 0:36

Защо всичко е изтрито ? .... ако ще пишете теми пишете ...ако не ...защо въобще се захващате ..... каква е тази мода с триенето на всички мнения вътре ....от време навреме наблюдавам този феномен.....

Леонардо, Персефона, зелената русенска двойка ...... я автора си изтрие всичко защото е ядосан, я след сто страници автора пожелае да му я изтрият ...... ако ще се пише да се пише ...ако не ....

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Пон 08 фев 2010 1:01

Е, като цяло вече не ми дреме. Яд ме е просто, яд ме е за парите, яд ме е за това, че ме прееба човек за когото имах добро мнение, когото смятах за приятел.

Турбината беше К03 от Ауди А4, посредник в покупката беше Vizor, охлюва беше на негов колега в "Хед". Покупката я направих миналата година, началото на есента, като въпросния посредник ми гарантира, че турбината е чук, била перфектна. Когато я взех собственика дори не се поинтересува дали я взимам, само мина с колата и каза на Визора "утре ше ми дадеш парите". Разгледах турбината, попитах "...ами тоя луфт?" на което получих отговор "Споко, питах всички и те казаха, че маслото ше го обере." И така, викам си "мой човек, щом казва - ОК." ОК, ама курец - поне 5-6 човека ми казаха "с тоя луфт големи ядове ще имаш". Аз обаче не - повече вярвам на Иво Визора. И така, преди 1 седмица приключихме с монтажа. Запалихме, на място всичко екстра. Направих едни 200 м. при който очаквах налягане поне 0.4 бара. Да, ама не - едвам достигаше 0.2 и като върнах газта се чуха странни шумове. След това перката на студената част започна да задира леко, турбината започна да играе тапа и в един момент изпляска на път за НИМ, направи на пътя димна завеса, оказа се, че оста се е счупила. Всичко това за има-няма 10 км. Видяхме се с Визора на НИМ, предната вечер бяхме говорили по телефона и в двата случая той ми каза, че няма грижа, или ще подменят/ремонтират турбината или ще се разберем финансово. И така, в понеделни бягам от работа, за да решим въпроса, отивам в "Хед" с турбината и в първия момент бившия й собственик ми казва "тва даже не е мойта турбина" след известно количество разправии ми заявяват, че проблема е в мойта кола и проблема си е мой, без да ми кажат евентуалната причина.

Явно съм прецакан. Дали от часпром-а на някого, дали от това, че някой е решил да изкара пари от скраб. Един много скъп урок. Но за тези пари със сигурност ще го помня винаги.

Темата я затрих защото ми писна. При цялото желание с което правим тази кола... само карък. Ако някой има интерес - няма проблем на лични ка кажа кое, каде, как... Има хора, които много са ми помагали, за което много благодаря. С някои от тях (като например Paco) дори не сме си казвали "Здрасти" на живо, а други като Bobby_ винаги са ми давали напътствия и препоръки, дори когато сме се виждали по съвсем различни поводи. Хората, които са до мен (цялата Поло-секта... и не само) са пределно наясно какво се случва.

Та... това беше приятели. Тук слагам точката на тази тема за това Поло.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Пон 08 фев 2010 17:28

Тази турбина е свалена от работеща кола, като година по-рано беше монтирана при нас, преди да купим колата от предишния собственик.
Сменихме я защото сега колата е с Турбонетикс и разни други чикчирик части :roll: Незнам сега как за някакви си 200м. се счупи. Пак повтарям, не сме я сменяли защото има проблем, а защото няма как да изкараме с нея 300НР :!: :D

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Пон 08 фев 2010 18:06

Добре, айде Визора да каже като я зимах и го попитах тоя луфт не е ли преаклен той каза ли ми "Питах всички и те казаха че маслото ще го обере." А след това поне 10 човека ми казаха, че наистина е прекален. От същия тоя радиален луфт перката на студената част е задрала.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Пон 08 фев 2010 18:17

doc_j написа:Добре, айде Визора да каже като я зимах и го попитах тоя луфт не е ли преаклен той каза ли ми "Питах всички и те казаха че маслото ще го обере." А след това поне 10 човека ми казаха, че наистина е прекален.

А ти защо реши, че искаме да ти пробутаме счупена турбина, предполагам знаеш, че не това ни е бизнеса!
Турбината е оригинална, купена нова и както казах е карана около година, не повече от 5-6000км. може би причината да се счупи е друга. 400лв не са кой знае колко пари и можем да ги преглътнем, ако не знаехме обаче какво сме ти дали!

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Пон 08 фев 2010 18:22

Ама тази продажба част от бизнеса ви ли е? Аз мислех че я купувам от човек който работи в Хед, а не от самата фирма. Ако съм останал с погрешно впечатление, поне една касова бележка да бяхте издали. И да бяхте казали, че сте всички заедно в играта с продажбата на тоя охлюв. Ако за вас 400 лева не са много, за мен са. Сега едим месец ще си чупя от турбината и ще дробя парчета от нея в картера с масло. Като фирма до момента нямах лошо впечатление... до момента. От тук нататък по никаква причина кракът ми няма да стъпи при вас.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Пон 08 фев 2010 18:32

Пич, ти вече прекаляваш! Това, че говоря в множествено число е защото цитираш името на фирмата, а не само човека, от който си купил турбината!

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Пон 08 фев 2010 18:40

Ами, споменавал ли съм някъде, че фирмата е замесена? Обаче започвам да оставам с това впечатление, след като ти се намеси. А дали ще остане - в момента зависи изцяло от теб.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Пон 08 фев 2010 18:55

doc_j написа:Ами, споменавал ли съм някъде, че фирмата е замесена? Обаче започвам да оставам с това впечатление, след като ти се намеси. А дали ще остане - в момента зависи изцяло от теб.

Vizor, охлюва беше на негов колега в "Хед".....
И така, в понеделни бягам от работа, за да решим въпроса, отивам в "Хед" с турбината .....

Тук два пъти цитираш името на фирмата, макар и грешно (става въпрос за името на фирмата).
Кавото и да остане......., ако не направиш някои промени ще счупиш още една (турбина).
Мисля да не пиша повече, защото темата е неизчерпаема ...........

Потребителски аватар
shpeki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shpeki » Пон 08 фев 2010 19:03

Tyan написа:Защо всичко е изтрито ? .... ако ще пишете теми пишете ...ако не ...защо въобще се захващате ..... каква е тази мода с триенето на всички мнения вътре ....от време навреме наблюдавам този феномен.....

Леонардо, Персефона, зелената русенска двойка ...... я автора си изтрие всичко защото е ядосан, я след сто страници автора пожелае да му я изтрият ...... ако ще се пише да се пише ...ако не ....

Ядосан е, че са го преебали. Какво толкова има да се чудиш що си трие постовете...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 08 фев 2010 22:46

shpeki написа:Ядосан е, че са го преебали. Какво толкова има да се чудиш що си трие постовете...

Метооооо :beat_butt2 :beat_butt2 :drinking: death

Върни се в “Силов тунинг”