Чип тунинг от Brezel
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Чип тунинг от Brezel
И аз му писах вчера ама го нема.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги , тъй като имам много работа не успявам по цял ден да съм на SKYPE и да чакам някой да пише. Все пак трбява да обслужвам и клиенти които идват диркетно при мен и просто не смогвам да седя потоянно на скайп. Най добре пишете имейл или направо се обадете на телефоните посочени в обявата. Така дори и със закъснение няма да се получи разминаване и ще отговоря подробно на всеки един въпорс.
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
Последна промяна от Brezel на Вто 14 фев 2012 15:41, променено общо 1 път.
Здравей брезел.Въпроса ми е такъв имам Голф 4 1,9тди 110к.с 01,99г.Цена?Мощност която 6те ми дигне?Доставката с какво е и пласхтането как се осъяществява?Благодаря ти предварително 

- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
kachika написа:Здравей брезел.Въпроса ми е такъв имам Голф 4 1,9тди 110к.с 01,99г.Цена?Мощност която 6те ми дигне?Доставката с какво е и пласхтането как се осъяществява?Благодаря ти предварително
viewtopic.php?f=48&t=16211

Можеш ли да видиш дали е възможно да се намери нещо за Skoda Octavia 2.0 SLX .
Благодаря ти предварително!
Благодаря ти предварително!
- trohilio
- Автомобил:
- Двигател:
Колега имам следния вапрос-Имам Голф 2 G60 (digifant).Сложих си 4ип при едни твои балгарски колеги от Digital Tuning и какво стана!Трагнах си с колата доволен 4е ве4е уж била 190 коня и след 200 километра на магистралата колата избуби мо6ност и угасна сама.Когато слезнах и отжорих капака целия мотор в масло помислих си 4е ми е избила някоя семипинга.Закарах колата на сервиз и гледаха кжо гледаха ни6то не мое ми кажат.Закарах колата на Плевен за6тото там ба6тами има сервизи и до сега само там са обслужвали колата.Отжориха мотора и кжо да жида 3три изгорени бутала
.В краина сметка какжо стана стана да напрая добро за себеси и за колата слагам 4ип за 900лв карам 200 км и гори бутала,давам 3000лв за пален ремонт биели бутала и си4ко останало 4исто ново и дефакто кво стана направи добро изя6 лаино!Про4етоь няколко страници сега и уставам с убеждението 4е не си ло6 4овек!Та моляте обесни ми какво точно прави този 4ип за6тото когато след тва отидох да ги питам онези Извесни ПРОФЕСОРИ те ми казаха 4е 4ипа дажа 3 градуса предварение на мотора и пове4е гуриво!Та то ако е така не мойе ли секи един маистор да ми даде пове4е предварение и пусне пове4е гориво и фаидата 6е е са6тата!ПИтам просто за6тото место си карам здража 4итава кола аз дадох 4 хиляди лева еи така!6те ти бада много благодарен ако може6 да ми отговори6 на този вапрос и не говора с ло6о и само за мен,а за си4ки останали които 6те си пропилеят парите на вятара пак и не варвам 4е секи втори в на6та даржава може да даде толкова пари за ремонт!А пак до колкото знам те познавам!Виу4оми си слага 4ип на неговата астра Ж дизел и до колкото знам някжо мом4е от лясковец му гу е дал с някжа бора и му е казал 4е 4овек от германия му ги пра6та ама за разлика от мен астрата варви перфе!Вси4ко наи хубаво и умната по пати6тата 

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, сигурен ли си че чипа е правен от колегата Brezel ? Достатъчно добре е обяснено в темата какво прави един чип. Както много пъти е казвано - всичко зависи в какво състояние ти е мотора при слагане на чип. Освен чипа може да са ти правили и други донастройки, с което да се е повишил риска за двигателя. Аз съм близо 2 години с чип от колегата Brezel и съм повече от доволен. Сам съм си го монтирал и сам съм си правил настройки по колата. Перфектно се движи и разхода ми е с полувин литър надолу при нормално каране !
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gomez написа:Колега, сигурен ли си че чипа е правен от колегата Brezel ? Достатъчно добре е обяснено в темата какво прави един чип. Както много пъти е казвано - всичко зависи в какво състояние ти е мотора при слагане на чип. Освен чипа може да са ти правили и други донастройки, с което да се е повишил риска за двигателя. Аз съм близо 2 години с чип от колегата Brezel и съм повече от доволен. Сам съм си го монтирал и сам съм си правил настройки по колата. Перфектно се движи и разхода ми е с полувин литър надолу при нормално каране !
trohilio написа:Колега имам следния вапрос-Имам Голф 2 G60 (digifant).Сложих си 4ип при едни твои балгарски колеги от Digital Tuning и какво стана!
п.с. лошо, наистиа много лошо ако е от тях прецакан мотора.
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
действително с чипа се увеличава предварението и горивото,но "всеки майстор" не може да го направи.чипа променя тия параметри във всяко едно положение на натоварване на мотора при натисклането педала на газта."всеки майстор"може да ти промени предварението само на празен ход,както и наливане на бензин в цилиндрите без някаква зависимост от работата на двигателя.
вярно е колегите са се увлекли с мощноста и не са те предупредили,че с такъв чип можеш да караш само на 400м
вярно е колегите са се увлекли с мощноста и не са те предупредили,че с такъв чип можеш да караш само на 400м
- trohilio
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се ако 6те зву4а вулгарно не говора и с ло6и намерения се пак аз искам отговор!Какво озна4ава да кара6 400 метра!какво озна4ава да даде6 колата си и 900 лева и тя да издаржи само 400 метра!Отидох там при тях Не за6тото ми бе6е толкоз кеф а за6тото си мислих 4е скапото се пак тряабва да и е по добро и се пак не да кара 400 а 400000х километра.Се пак в България има хиляди коли с 4ипове и до сега не сам сре6тал такав с моя проблем!Като секи друг не сам бил толкоз запознат с не6тата и сам раз4итал на тяхната професионалност,се пак нали заради това те се занимават с това и заради това зимат пари.Поне според мен 4е да земе6 пари тряабва да напраи6 не6то и то ка4ествено,а не да земе6 и да с4упи6!Се пак могА и аз да гре6а но искам да знам за6то така е станало и кое е накарало да си вадя буталата растопени в картера
!Изнияам се за тези думи но са факт и нямам ни6то против теб колега за твоя коментар 

- nikolay80
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF 2001г
Да се похваля и аз колегата Brezel свърши чудесна работа.Колата е Пасат 1.9TDI PD 130к.с. AVF След неговата намеса карам друг автомобил.Просто колата се ускорява на 3-та така както до вчера на 2-ра абе направо немам думи.Само съединителят ми е недоволен от цялата работа ама май и на него ще му доиде реда.И колата не пропушва и грам повече от преди това. 

- danielicus
- Автомобил: JETTA MK2
- Двигател:
Искам да попитам на голф 3 2.0гти 2Е мотора как ще му се променят параметрите след едно чипване. Смисъл киловати,конски сили,разход,предварения,закъснения,
и колко парички ще ми излезе? благодаря предварително

- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
danielicus написа:Искам да попитам на голф 3 2.0гти 2Е мотора как ще му се променят параметрите след едно чипване. Смисъл киловати,конски сили,разход,предварения,закъснения,![]()
и колко парички ще ми излезе? благодаря предварително
Еи ама вие въобще нечетете

rexpitbul написа:kachika написа:Здравей брезел.Въпроса ми е такъв имам Голф 4 1,9тди 110к.с 01,99г.Цена?Мощност която 6те ми дигне?Доставката с какво е и пласхтането как се осъяществява?Благодаря ти предварително

Ето и на теб отговарям като на колегата с линк

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
трохилио съжелявам че едва сега отговарям ама патувах и не съм сядал на нета.
значи пи принцип турбобензинов мотор много лесно се чупи с чип.
по принцип не е добре да говоря дали дигитал са виновни или не щото дори незнам дали си бил наистина притях пък после да ме нападнат и да ме плюят не си струва. четох обаче някъде една тема във АУДИ форума за едно А4 1.8 Т където сложили чип в дигитал и ефекта бил нулев. и след това направили рекламация и му сложили супер чип. и някои от тамошните юзъри озразиха мение че чиповет на дигитал тунинг са супер ама само ако наистина са правени в швейцария. предполага се че някои хора от БГ представителството на дигитал понякога се оптват сами да си мапнат чип без да го поръчват от швейцария като така цялата сума си остава за тях.
тва е разбира се само предполжение и то чуждо а не мое.
3 изгорени бутала ми приличат на якодетонации. имаш ли промени по Г-ладера примерно друга шайба ? възможно ли е налягането да е прекалено високо и от там да си имал бедни смеси. по принцип както са ти казали само вдигане на гориво и аванс няма как да вдигнат 30 коня без да се увеличи количеството въздух. няма и как да обеднее толкоз сместа освен ако не е зададен мноооого аванс.
странна работа е това.
иначе да ти кажа и мен ми се е случвло да съсипя по някой мотор, за съжаление. но се случва особено когато е правено нещо по колата а си мисля че е в оригинален вид. та причини може да има хиляди ачестно казано никой неможе да ти даде 100% отговор кой виновен кой не просто факта ти е счупен мотор и много нерви.
значи пи принцип турбобензинов мотор много лесно се чупи с чип.
по принцип не е добре да говоря дали дигитал са виновни или не щото дори незнам дали си бил наистина притях пък после да ме нападнат и да ме плюят не си струва. четох обаче някъде една тема във АУДИ форума за едно А4 1.8 Т където сложили чип в дигитал и ефекта бил нулев. и след това направили рекламация и му сложили супер чип. и някои от тамошните юзъри озразиха мение че чиповет на дигитал тунинг са супер ама само ако наистина са правени в швейцария. предполага се че някои хора от БГ представителството на дигитал понякога се оптват сами да си мапнат чип без да го поръчват от швейцария като така цялата сума си остава за тях.
тва е разбира се само предполжение и то чуждо а не мое.
3 изгорени бутала ми приличат на якодетонации. имаш ли промени по Г-ладера примерно друга шайба ? възможно ли е налягането да е прекалено високо и от там да си имал бедни смеси. по принцип както са ти казали само вдигане на гориво и аванс няма как да вдигнат 30 коня без да се увеличи количеството въздух. няма и как да обеднее толкоз сместа освен ако не е зададен мноооого аванс.
странна работа е това.
иначе да ти кажа и мен ми се е случвло да съсипя по някой мотор, за съжаление. но се случва особено когато е правено нещо по колата а си мисля че е в оригинален вид. та причини може да има хиляди ачестно казано никой неможе да ти даде 100% отговор кой виновен кой не просто факта ти е счупен мотор и много нерви.
-
- Автомобил:
- Двигател:
здравей брезел
Значи имам Венто 1.8 моно инжекция АВS,та въпроса ми е до колко кончета долу горе може да се качи мощността?
Значи имам Венто 1.8 моно инжекция АВS,та въпроса ми е до колко кончета долу горе може да се качи мощността?