aradovanov написа:Честито. ама кой караше
vidolov написа:Кирил Палазов-което неми хареса много много,порад причината,че колата сие твоя и неси пръснал една шапка с пари зада побеждава някой друг!иначе останах много очарован от Голфа....със всеки изминал старт даваше по добри и по-добри времена!мисля,че на финала даде 11.126(ако несе лъжа)
yms написа:vidolov написа:Кирил Палазов-което неми хареса много много,порад причината,че колата сие твоя и неси пръснал една шапка с пари зада побеждава някой друг!иначе останах много очарован от Голфа....със всеки изминал старт даваше по добри и по-добри времена!мисля,че на финала даде 11.126(ако несе лъжа)
Идеята беше колата да покаже максимума . Това може да го направи Киро !
Колата даде 11.12 на неизсъхнала писта с " Нанканг " .
niikoo_1 написа:Точно поради причината, че колата е негова може да я дава да я кара който иска, а и Кирил Палазов 100% е изкарал максимума от възможностите, все пак е състезание...
mupk0 написа:И да не забравяме,че стана първиИначе какво и имаше на колата?Преди финала беше вирнат капака на края на пистата
vidolov написа:хубаво бе пич ама ти ако имаш такава кола си мисля,че ти щесия карашщом целта е била време и максимум-успяхте!носи мисля,че с още няколко старта щеше да има и високи 10-ки
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 36 госта