shanadjiqta написа:а,сериозно:) няква двойка с продънени гърнета
звука зловещ батка

shanadjiqta написа:а,сериозно:) няква двойка с продънени гърнета
shanadjiqta написа:тая вечер се пуснах с Мерцедес ЦЛК 430 270 коня осмак.На 400 м ми е на половин кола отзад.Пуснах се и с БМВ тройка 2,8 193 кончета ,което учудващо вървеше повече от Мерцедеса и ми стои на вратите,а след 500-ния метър ме минава.
negodnika написа:shanadjiqta написа:тая вечер се пуснах с Мерцедес ЦЛК 430 270 коня осмак.На 400 м ми е на половин кола отзад.Пуснах се и с БМВ тройка 2,8 193 кончета ,което учудващо вървеше повече от Мерцедеса и ми стои на вратите,а след 500-ния метър ме минава.
Ми те тия коли са 15секундни, даже трябва с доста повече да ги разтягаш, предвид твойте времена.
negodnika написа:shanadjiqta написа:тая вечер се пуснах с Мерцедес ЦЛК 430 270 коня осмак.На 400 м ми е на половин кола отзад.Пуснах се и с БМВ тройка 2,8 193 кончета ,което учудващо вървеше повече от Мерцедеса и ми стои на вратите,а след 500-ния метър ме минава.
Ми те тия коли са 15секундни, даже трябва с доста повече да ги разтягаш, предвид твойте времена.
shanadjiqta написа:и аз съм чувал,че на Сливен времената са най-добри,защото се карало и по лек наклон надолу.Сигурно на другите писти времената ми ще са по-слаби.Не махнах и седалката снощи,имах и друг багаж вътре.Явно не е голямо постижение,ама никой от двамата собственици не очакваше да падне,бяха им много интересни физиономиите
shanadjiqta написа:тая вечер изкарах зверчето пак на арената,пуснах се с бмв 530 Д 231 коня с чип и генерация,2 старта от място го бия с кола,летящ от 40 леко ме издърпва но после го настигам и минавам.На Сливен е дал най-добро 14,3.Пуснах се и с някакво Пежо ми6 ли било не запомних,2.0 16 в 170 коня и там нещата бяха доста по-добре за мен,около 4-5 коли му слагам поне
shanadjiqta написа:тая вечер изкарах зверчето пак на арената,пуснах се с бмв 530 Д 231 коня с чип и генерация,2 старта от място го бия с кола,летящ от 40 леко ме издърпва но после го настигам и минавам.На Сливен е дал най-добро 14,3.Пуснах се и с някакво Пежо ми6 ли било не запомних,2.0 16 в 170 коня и там нещата бяха доста по-добре за мен,около 4-5 коли му слагам поне
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта