scirocco-gt rallye-look

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
naneK
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naneK » Съб 06 сеп 2008 21:10

martineli написа:ако разгледаш малко темата ще разбереш.

По принцип четох някъде в темата нещо такова... но беше преди доста време... и не си спомням дали в крайна сметка го бях чел или някой ми го е подметнал.
Не искам да се ангажирам да, чета 22 страници защото съм на работа и нямам време.
Прелиствам от време на време някоя тема но това е рядкост.
Та затова питах.
А това в последните 2 месеца ми е единственото място където имам достъп до нет.
Благодаря за информацията.
...и сори за ОФФ-а. :roll:

kawa_maniak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kawa_maniak » Нед 07 сеп 2008 18:30

Днес бях в Сливен.Просто останах изумен от това чудовище.Разгледах го добре на автопарка където правеха довършителни настроики.Христо беше захвърлил предния капак и имаше около 20 души които с интерес слушаха кое,как,защо,какви средства какви материали.После като го сложи на старта...направо нямам думи...зверски вои на двигател...яко свистене(то май е по добре да се каже цвилене)на турбото...и много времена от рода на 10.3xx ,10.4xx ,10.5xx Направо си глътнах граматиката при вида на ускорението което правеше.Не съм сигорен дали той направи 10.1xx или Голфът на DragPower(май така беше).И пак казвам че не съм сигорен, но май направи скорост от 233км/ч(много кофти до мен едни бяха надули неква цигания и нищо не се чуваше от коментатора).И между другото Христо се пуска със скъсан диференциал(заден).Според мен ако не се беше сцакал задния штеше да има 9.xxx И все пак една мисъл не ме оставя на мира...колко HP и на каква стойност (лв.) разбира се ако не е тайна?!?!?!А между другото звукът е...без коментар.Ще кажа само, че 2 часа след като си тръгнах продалжаваше да отеква в ума ми.Айде успех занапред! :P

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Нед 07 сеп 2008 19:22

въъ тва нещо сигурно си хапе гъза-пали си джантите и тогава решава че трябва да тръгне и да мине 400м за 10 сек.
мен не ме интересуват толкова конете колкото с каква турбина е и на колко налягане,
а иначе парите тук са без значение

Потребителски аватар
mitko_pi4a_lc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko_pi4a_lc » Нед 07 сеп 2008 19:27

и аз останах впечътлен от колите но не и от резултатите които дадоха очаквах мн от тях като времена но нищо има и такива моменти,мн коли се счупиха и накрая някои станаха шампиони в класъ си по случаиност

G60

Мнениеот G60 » Нед 07 сеп 2008 19:28

kawa_maniak написа:Днес бях в Сливен.Просто останах изумен от това чудовище.Разгледах го добре на автопарка където правеха довършителни настроики.Христо беше захвърлил предния капак и имаше около 20 души които с интерес слушаха кое,как,защо,какви средства какви материали.После като го сложи на старта...направо нямам думи...зверски вои на двигател...яко свистене(то май е по добре да се каже цвилене)на турбото...и много времена от рода на 10.3xx ,10.4xx ,10.5xx Направо си глътнах граматиката при вида на ускорението което правеше.Не съм сигорен дали той направи 10.1xx или Голфът на DragPower(май така беше).И пак казвам че не съм сигорен, но май направи скорост от 233км/ч(много кофти до мен едни бяха надули неква цигания и нищо не се чуваше от коментатора).И между другото Христо се пуска със скъсан диференциал(заден).Според мен ако не се беше сцакал задния штеше да има 9.xxx И все пак една мисъл не ме оставя на мира...колко HP и на каква стойност (лв.) разбира се ако не е тайна?!?!?!А между другото звукът е...без коментар.Ще кажа само, че 2 часа след като си тръгнах продалжаваше да отеква в ума ми.Айде успех занапред! :P
Голфът на Драг пауър даде 10,1хх и терминална 233 км/ч а Широкото на "Хед" с моторът от Нисан въобще не участва в състезанието(за съжаление) така и не разбрахме каква е причината. А другото Широко даваше времената които си написал 10,3хх

kawa_maniak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kawa_maniak » Нед 07 сеп 2008 19:57

Ами май е скъсания диференциал.Като го тестваха в автопарка даже се чуваше да трака.Определено много от колите след като пресичаха финала се връщаха...ама на боксир.Много кофти но това е истината, а може би и стимул да я направиш по издържлива за следващия кръг.А за парите ясно, че кефа цена няма, ама лично мен ми е любопитно колко струва удоволствието да караш такава кола.Момчето със корсата (май се казваше Мирослав) според мен се справяше много на ниво ама 3-та предавко му изигра лоша шега и се строши.Каза че ще кара 1-ва ,2-ра, 4-та ама така и не го видях да продължи в клас А.Абе кофти си е да хвърлиш маса пари и 2-3 старта и всичко е отишло поддяволите :evil:

Потребителски аватар
whity
Автомобил: VW GOLF MK IV
Двигател: ASV

Мнениеот whity » Пон 08 сеп 2008 6:54

Колко HP стана тоя звяр?

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 08 сеп 2008 7:12

неска е деня на истината. чакаме резълтс

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 08 сеп 2008 7:26

Сивото роко счупи преден диф и остана само на задно което му позволи да дрифти до 4та и пак въпреки липса на сцепление на края на пистата се засили много..... много тъмна сила има .... Синьото се представи отлично ...... обработвам клиповете в момента за което ще пусна отделна тема :)

Потребителски аватар
naneK
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naneK » Пон 08 сеп 2008 7:51

спам
mod edit: Vizor

Потребителски аватар
fl0oD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fl0oD » Сря 10 сеп 2008 17:32

какво стана с клиповете???:)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 10 сеп 2008 18:19

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Сря 10 сеп 2008 18:48

спам
mod edit: Vizor

kawa_maniak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kawa_maniak » Сря 17 сеп 2008 14:38

Какво стана с инфото за колата?Чак пък такава тайна ли било :wink:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Сря 17 сеп 2008 16:50

kawa_maniak написа:Какво стана с инфото за колата?Чак пък такава тайна ли било :wink:

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... a&start=90

Върни се в “Силов тунинг”