Ето нещо ново Поло г40

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ето нещо ново Поло г40

Мнениеот snickers_ » Съб 13 фев 2010 23:12

E ти па баш за мене ли се хвана,при положение че изразих мнение и защитих колегата визор, че не е хубаво да се клюкарства по негов адрес при положение, че той е само посредник и няма лична облага от това да продаде или да не продаде турбото,и че всичко се случва,никога никой не съм набедил за виновен, както и да е :) ще предположа, че не ти се четял постта ми, заради неграмотното писание, и не си бил запозанат, и това си го казал просто така :)

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 13 фев 2010 23:20

snickers_ написа:E ти па баш за мене ли се хвана,при положение че изразих мнение и защитих колегата визор, че не е хубаво да се клюкарства по негов адрес при положение, че той е само посредник и няма лична облага от това да продаде или да не продаде турбото,и че всичко се случва,никога никой не съм набедил за виновен, както и да е :) ще предположа, че не ти се четял постта ми, заради неграмотното писание, и не си бил запозанат, и това си го казал просто така :)

Това, което написах е не заради теб, а заради мосовката!

onqka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот onqka » Съб 13 фев 2010 23:53

Въпреки,че имам мнения да се броят на едната ръка(рядко пиша),следя форума.Т.е и тая тема следях.Мисля,че сега не трябва да има недоволни,нищо че някои хора не бяха прави(ще си ги запазя за мен,за да няма дразги).Само едно ще напиша,казвам го не за първи път ...Момчета,с пръдня боя не става!

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 14 фев 2010 16:08

Каква пръдня,каква боя?Като не знаеш за какво става въпрос не пиши глупсти!Само не знам,защо Визора нищо не написа в тая тема? :roll:

Потребителски аватар
ANTOV_MS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ANTOV_MS » Нед 14 фев 2010 20:09

snickers_ написа:Както и да е, както искаш така го разбирай,темата се изчерпа и аз не мисля повече да спамя,че и без тва, не съм обичан много в тоя форум заради правописа,затова ще спра до тука,за да не ме баннат под некъв предлог ...

Ами колега то ако те баннат още един път мисля ,че е редно да се замислиш по въпроса със спама. Не ме разбирай погрешно ,но ти давам съвет.

onqka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот onqka » Пон 15 фев 2010 0:46

kaiser666 написа:Каква пръдня,каква боя?Като не знаеш за какво става въпрос не пиши глупсти!Само не знам,защо Визора нищо не написа в тая тема? :roll:

Глей ся ...как да ти го обесня..от нищо не става нещо...така и нашия човек решил,че 400лв. му били много и решил се жалва на целия фоурм,дано да е доволен.Ицо само и само да си запази доброто име на фирмата и му угоди.Съвет:ако 400лв. ги преглъщаш с месеци,по-добре не се захващай с какъвто и да е тунинг,най-вече силов.Не ме разбирайте погрешно...точно поради тая причина моята кола седи така....имам пари да я започна,но не и да я завърша.
Поздрави!И без лощи чувства!

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Пон 15 фев 2010 1:50

Така...

Първо искам да дам отговор на г-н Христо Петров (scirocco gt) относно отправеното предложение за довършването на работата по турбо-конверсията за Полото за сметка на Хеед 91:
Безплатната работа по автомобила не решава основния проблем изразяващ се в поемането на отговорност от определен човек, която по никакъв начин не е свързана с фирмата. Ако реша да правя настройка на електрониката на дино - предпочитам да си платя. Ако реша да използвам услугите на специализиран сервиз за монтаж - също. Не желая след това да чета коментари от рода на "...ей на - направи цялата тая работа, че да му оправят колата...".

Ако по някакъв начин съм засегнал пряко Хеед 91 - искам да се извиня (въпреки, че все си мисля, че не съм го направил). Фирмата като търговско лице няма вина. Благодаря за отправеното предложение, но не бих желал да се възползвам от него.

Искам поелия отговорност да спази обещанията си!!!

А относно останалите потребители пълнещи темата с безсмислени мнения: нито знаете точно какво се случва с автомобила, нито знаете колко пари са налети в него, това, което сте видели на снимките е само една малка част от случващото се. Така, че по-добре се въздържайте от скапаните си коментари при положение, че практически сте в пълно невидение!!!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 15 фев 2010 12:26

Ако аз купя турбина, видя с очите си преди да съм я платил, че тая турбина има луфт, някой си ми каже, че маслото щяло да го обере mhihi и аз въпреки това я взема.....бих се сърдил само и единствено на себе си.

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Пон 15 фев 2010 14:35

Пичага, при цялото ми уважение, като имам някаква представа за това което ти си постигнал, поста ти обаче звучи, като че ли човек се ражда научен. С теб такъв ли е случая?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 15 фев 2010 18:13

Аз нищо не съм постигнал мани ме мене...идеята ми е, че всеки прави грешки, за които не бива да се сърди на други хора.

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Вто 16 фев 2010 12:40

Да, основната ми грешка беше, че се доверих толкова много :banghead:

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Вто 16 фев 2010 15:11

Брат онзи е прав единствената ти грешка е, че не си се интересувал достатъчно от турбини преди този момент. Сега като се е получило така се носи на рециклиранеи си оправяш проблема. Случило се е няма виновни :)

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пон 22 фев 2010 1:31

Малко като спамец идва, ама...

Имаше хубави работи написани тука - полезни! Сега като отворя темата к'во виждам?!
doc_j написа:...

Да взема да си водя записки, кой какво си пише в темата, та като си затрие мненията да му пиша на лично...
Хора, без да се обиждате, ама народа кибичи тука, че да се учи кое как се прави и постове пълни с инфо "как да пишем три точки" хич не са полезни.
Постигнал си нещо, оакало се нещо, променяш гледната точка - ок. Вече не виждаш смисъл в темата (или поне твоите постове) - ми не я отваряй, не я гледай.
С тея изтрити мнения губим всички, които четат тоя раздел.

Много се надявам като се стигне до фаза в която ще продължите работа по колата, пак да има писаници. Не един или двама се интересуваме живо от това, което правите и постигате.

Евала за постигнатото до тук, лошото ще мине, успехи за напред! :bowdown :beer :beer

п.п. Извинявам се за отклонението от темата, но исках да видя как стават едни неща и гледам само точки. Не бих си позволил да тормозя някой на лс, само за да си обогатя общата култура. Криво е така. Редактирам поста за n-ти път, ама не пиша много трезвен... Поздрави на тея, които четат малките букви.

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Пет 28 яну 2011 15:23

doc_j - Успех с Polo-то, дано всичко за напред да е наред и само безаварийни километри. :да:

Потребителски аватар
bodil4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bodil4o » Пет 28 яну 2011 15:53

Пон Фев 22, 2010 ?!?!

Върни се в “Силов тунинг”