лепенките не знам дали се продават ... макар, че в "ebay" съм виждал тук ги има в всеки скеит магазин по принцип са си рекламни. колега как е пред властите за преден капак с лепенки има ли проблем трябва ли да се сменя талон ?
Ми днес печатах лист-ве, бройката е 7лв за формат А3, иначе за сега дерт с полицайте немам, казвам само че направена за събор така и те гледат другите работи, по лесно е да ме спрат за халогени, ма за това за сега съм немал дерт
Ето един шот, малко повече украсен де, ма и снимката не я биваше много
а аз мислих, че си хванал много лепенки и си ги налепил а ти листове ... щом правиш листове защо не си принтнеш цяло фолио за предния капак и да го лепнеш няма да е по скъпо според мен ... аз още малко и ще го направя с лепенки направо дето са попадали в мене, че той моя капак е чудо ... страхотен е Куфара !
Точно всяка лепенка си е по отделно, иначе са разпечатани на листове А3, пък за цяло фолио не искам, всички си мислят че цяло, ма като пипнат и се шашкат
Иначе бронята е провиснала, че оня ден ми хвръкна веждата, и малко се размести, като я оправя пак ще се напасне както трябва
Бях виждал какво ли не ама това направо е върха.Евала за положения труд в този назобен голф,много добре е станал и отвън и отвътре,доста пари си вкарал ама целта оправдава средствата БРАВО!