Историята на един Голф1 VR6Turbo- HALDEX coming soon..
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Re: Историята на един Голф1 DX@KR@ 1.8T.. Total refresh
Днес се повозих малко. И съм пред дилемата да си оправя документите на колата или да я докарам на събора. Много труден избор, но ще видим. По сглобяването всичко върви добре. Снимки ще има. 

- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
Ще оправиш тия документи по натам, ела на събора да се видим защото е ведъж в годината
- leonardo_vd
- Контакти:
xuliganin написа:Ще оправиш тия документи по натам, ела на събора да се видим защото е ведъж в годината
Ще видим. За сега всичко е ОК. Днес се повозих

- leonardo_vd
- Контакти:
Днес малко сглобявахме. Има още и до събора мисля че няма да успея.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Трябва да успееш 

- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
пребоядиса я .. всичко тип-топ .. и накрая ако не се напънеш да е сглобиш за 2-3-4 дни .. това е грях да не е закараш бе .. леле да съм на тебе ше си е досглобя на поляната
Успех

Успех

- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
leonardo_vd написа:Днес се повозих малко. И съм пред дилемата да си оправя документите на колата или да я докарам на събора. Много труден избор, но ще видим. По сглобяването всичко върви добре. Снимки ще има.
Ако успееш да оправиш документацията с мотора в това купе,драсни как става,че на мен ми обявиха да ходя до Волфсбург за да ми издадът документ,че може да се слоги ВР в 2-ка

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако няма такъв мотор монтиран серийно в това купе, работата няма как да стане ЗАКОННО!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Чакам да го видя професори !!!
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Мине ли технотест....няма какво да го спре дая регне с тоя матор.....
Всичко зависи от чичковците в технотеста
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
ZeroCool написа:Мине ли технотест....няма какво да го спре дая регне с тоя матор.....
Вероятно намекваш "Почерпка"

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Adrian-AAA написа:ZeroCool написа:Мине ли технотест....няма какво да го спре дая регне с тоя матор.....
Вероятно намекваш "Почерпка"друг вариант не виждам
Факт е че не отказват

За софия незнам.....но тези в Шумен със сигурност

Но неоспорим факт е.....че живеем в държава в която логиката при тези неща ....не важи....
Заради тази държава аз в момента седя без ток на работа и си връщам клиентите и губа пари...но нея това не я интересува....
- leonardo_vd
- Контакти:
МОГА да регна мотора в това купе, но не искам. Целта е да се регистрира БЕЗ НОМЕР на мотора. МОтора който съм сложил е пак 1.8 какъвто е бил стария, така че проблем никакъв. Документи имам да оправям поради факта че съм загубил голямия талон, а на него КОПИЕ не се издава и трябва смяна на номерата /препатих вече , защото и на буса също съм го загубил/ На събора сигурно няма да дойда, защото имам забележки /не аз а бояджията/
Всички ще кажете " Абе кой ще ги гледа" ---
Еми предния път ми казаха господата от някакво жури, че: " Еми не може кола МК1 с 1.8т да е със стокови спирачки и че боята е хубава, ама е на лоша основа."
Не че ми ПУКА кой как ми оценява колата, ама ВИНАГИ може да се намерят негативи в една кола и на този етап мисля че не съм готов. Живот и здраве ще се видим на Калояново.
ПП. За съжаление никой от нашите VW разбирач-организатори не можа да оцени какво точно е направено по тази кола, как и от кой и за това мисля няма място на такива мероприятия. Не защото нер искам да я покажа, не защото искам купи и овации, А защото НЕ ИСКАМ да ми намиратбезмислени оправдания защо еди си к'во си не съм направил така. ЕМИ ТОЛКОВА МОГА И С ТОЛКОВА СРЕДСТВА РАЗПОЛАГАМ.
Всички ще кажете " Абе кой ще ги гледа" ---
Еми предния път ми казаха господата от някакво жури, че: " Еми не може кола МК1 с 1.8т да е със стокови спирачки и че боята е хубава, ама е на лоша основа."
Не че ми ПУКА кой как ми оценява колата, ама ВИНАГИ може да се намерят негативи в една кола и на този етап мисля че не съм готов. Живот и здраве ще се видим на Калояново.
ПП. За съжаление никой от нашите VW разбирач-организатори не можа да оцени какво точно е направено по тази кола, как и от кой и за това мисля няма място на такива мероприятия. Не защото нер искам да я покажа, не защото искам купи и овации, А защото НЕ ИСКАМ да ми намиратбезмислени оправдания защо еди си к'во си не съм направил така. ЕМИ ТОЛКОВА МОГА И С ТОЛКОВА СРЕДСТВА РАЗПОЛАГАМ.
- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък карам Голф 1 кабрио с 1.9 ТДИ 110коня доколкото знам дори няма заводски дизелово кабрио камоли 110коня а колата е пререгистрирана от бензинов към дизелов мотор и то без никакви технотестове и почерпки никаде в талоните на колите Голф не пише този мотор дали е от 1,2,3,4 или 5-та серия пише само Голф и щом е от голф на голф няма нужда от технотестове така поне знам аз минаваш си техническия преглед и си го регистрираш
п.п. извинявам се за правописните грешки
п.п. извинявам се за правописните грешки