Днес не издържах и аз открих сезона.
Малко предистория.
Бях махнал бронята, фаровете, решетката и т.н. Взел съм една Р32-ка реплика от стъклопласт с цел да я слагам някой ден, но едва ли ще е скоро.. Също така реших да се пробвам с направи си сам черни фарове, ама се оказа, че нямам нерви за тая работа.. добре че жертвах само единия фар. на него имам снимки много, ако искате ще кача

За около 30 минути, върнах старата броня на мястото си.. е разбира се, че не можах да я напасна хубаво ама карай.. единия фар и решетката си дойдоха доста по-лесно по местата.
И в това хубаво време реших да я поразтъпча. Е сега като се замисля, единствения фар, които имаше всъщност беше с разкачени букси, а на предната броня и нямаше номера, ама пуст мерак.. Това с номера се отнася и за каското, гражданската, техническия преглед и не знам си още какво...
Пред нас има една 150-200 метрова права и направих 5-6 ръна. От място до към 120км/ч и спиране..
Тук е момента да спомена отново Гената, който единствен ми каза, какво точно трябва да се прави в найстина СИЛНА кола на предно! Бая народ съм возил в тая кола и бая народ е давал акъл и сега доста ме е яд, че съм ги слушал въобще! Дори си мисля, че някои хора са ми давали грешни съвети от завист.
И за да оправдая думите си за силната кола, качвам две снимки от диното при Венци!

Малко по-късно ще кача и малко клипчета от днес. Разбира се с лошо качество и не са нищо особено, но пък си заслужава да се чуят!
Поздрави!