Чип тунинг от Brezel
Re: Чип тунинг от Brezel
Brezel, въпроса ми е имаш ли чип за ECU SIEMENS sirius 32N. Чипа е един и е запоен. Това е атмосферен бензинов 1998 куб.см. двигател с мощност 139 кс. Кода на двигателя е F4R Автомобила е рено сценик RX4, но ECU - то е siemens. Чудя се изобщо на този изстискан, /както си личи от кубатура и мощност данните/ двигател, дали си заслужава. Уважавам мнението ти, имам колега доволен от твоя чип, но е с TDI. 

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не съм се занимавал с този мотор и мисля че няма да мога да ти помогна. ако ми дадеш оригинален файл все пак може да ти кажа окончателен отговор.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вероятно няма да има проблем да с енаправи софт но или ше трябва да отидеш при мой партниор или да ми дадеш оригиналния файл. най добре понататъшната кореспонденция да е на лични за д ане става чат
- tonkata82
- Автомобил:
- Двигател:
От днес и аз съм с чип от колегата Брезел,адмирации
много доволен. Golf 1,9 Tdi 1z

-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
След месец каране на 1Z с чип от Brezel , много много доволен 

здравеи бразел евала ти брат нормално е да има и отрицателни мнения шапка ти свалиам аз също съм новобранка във тази област и искам да те питам за голф gl 90 коня 1.8 1993та дали имаш нещо за мен аз също несъм във българиа но се прибирам след 5 дни дано про4етеш и ако можеш да помогнеш ако ли не брат пиши ме на опашката за по коледните празници много ще съм ти благодарен успех брат още един пут евала ти малко са кът тебе да знаеш вси4ко добро му се вруща със добро и във българиа много хора имат нужда от такава помощ и аз сущо дори

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти такива запитвания моля на лични съобщения. Тази тема има информативна цел и споделяне на мнения и технически въпроси. Рекламната тема си е в раздел продава.
Brezel Търся чип-тунинг за Шкода Октавия 2.0 TDI ръчни скорости без филтър за твърди частици.
- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
За 2е голф имаш ли чип бразел и колко ще струва?
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имам колеги ама давайте тия запитвания на лични съобщения
Имам въпрос за Volkswagen Passat 1.9 TDI PD 1896 Diesel 101 к.с.-2003г.
Какво е предложението ти, за да се намали разхода на гориво. От доста време един колега ми говори за чиптунингите, които ще намалят разхода на гориво, понеже това купе 1.4т било твърде тежко за тези к.с. Какво е твоето мнение по въпроса?
Какво е предложението ти, за да се намали разхода на гориво. От доста време един колега ми говори за чиптунингите, които ще намалят разхода на гориво, понеже това купе 1.4т било твърде тежко за тези к.с. Какво е твоето мнение по въпроса?
- Kartala
- Автомобил:
- Двигател:
Големи благодарности на брезел
още 4 коли с чипчета обикалят по Смолянските пътища

-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпроса ми към Brezel.Имаме пассат б5 90 коня,но е със слаган чип извън България.Ако му се сложи 2-ри чип ще има ли опаснос турбината,съединителя и изобщо двигатела.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз ако може да попитам?Става вапрос за сеат кордоба сх 1,6 8в АЕЕ ЗНАМ чЕ много особенен двигател та мислта ми е има ли чип за него и за каква цена говорим.ЕКУ-то е Magneti Marelli несам сигурен кои са точните цифри 6к0 906 030 а/61600.364.01/IAW1AV.V4 Благодаря предварително