обади ми се

Ако все още не си си произвел раздвижка,пиши на лични ще ти направя една.На тема повдигачи,ако искаш макс ефект трябва да блокираш хидравликите(както ги описва Вера),най- добре е да ползваш фордови механични,но ако не смениш пружините няма да усетиш почти никакъв ефект.Има вариянт вала да изхвърля пула от повдигача понеже лифта ти е по-голям, при това положение се прави друг фокус.С проверени хидравлики няма проблем мотора да се развърта до 7000-7500.Не знам какво целиш,но ако искаш всичко да е на макс ще трябва тоя мотор да се ревизира на ново,да му се направи степен(веднага изниква въпрос със какъв бензин ще се движи),да се портва глава,да се сметнат всмукатели,изпускватели да се сменят пружини да се направят(купят)алуминиеви(титанови)тарелки,чак тогава има вероятност да усетиш пълната сила на тоя вал.Общо взето проекта отива към сериозна пачка.И още нещо,автомобила престава да бъде всекидневка!
golf_mania_jambol написа:тъи като не мога да улу4а центровката на делкото някои знаели колко градуса предварение трябва да дам с този вал да ида да си направя ....след като си настроя мотора и наи накрая се сдобия с раздвижно колело обе6тавам да направя един клип как набира 8 в shrick мотор ,сигурен съм 4е има доста хора които им е интересно....
golf_mania_jambol написа:ми доколкото четох и ми казаха колеги с този вал е различна мисля че на доста предварение за това питам да не би да има някои които се е сблъсквал с това
Li4o написа:golf_mania_jambol написа:ми доколкото четох и ми казаха колеги с този вал е различна мисля че на доста предварение за това питам да не би да има някои които се е сблъсквал с това
На едната ми кола имам спортен вал от 3 години - същия мотор като твоя- не знам дали според теб това означава да съм се "сблъсквал" с проблема - характеристиките на моя вал нема да ти ги кажа, щото не разбираш, но са близки до твоя и колата си върви чудесно и на сток зацепване и центровка, и то с оригинални пружини и хидравлични повдигачи(шок и ужас)и то без раздвижно колело, макар че имам перфектно такова - така че си направи една хубава центровка на колата според предписанията, направи една ревизия на свещи и кабели и ако не работи добре колата, тогава ела пак да споделиш, щото за един вал стана 4 страници тема и накрая резултатът е нула....
П.С. Не случайно знаещите колеги спряха да ти пишат в темата...
SVETLIO-VR написа:аве колега ти кво очакваш, слагаш само тоя вал без никакви други интервенции и мотора от 1500 до 6500оборота и отлита
golf_mania_jambol написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта