90 к.с. ABS Vs 90 к.с. TDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хора, и аз мисля 4е бензиновия ще бие.Но за дизелджиите искам да ги питам нещо???? Защо не направите състезание с равнопоставени мотори - 1.9тди с 1.8турбо(Г60) да видиме при еднакви условия какво ще стане или сравнете 1.6 бензин с 1.6дизел без турбо. щото както всички знаеме все пак турбото оказва някакво влияние нали?
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
hristian37 написа:хора, и аз мисля 4е бензиновия ще бие.Но за дизелджиите искам да ги питам нещо???? Защо не направите състезание с равнопоставени мотори - 1.9тди с 1.8турбо(Г60) да видиме при еднакви условия какво ще стане или сравнете 1.6 бензин с 1.6дизел без турбо. щото както всички знаеме все пак турбото оказва някакво влияние нали?
1.9тди срещу г60 а??Голяма гонка ше падне заеби.......Тва тди трябва да е зверски назобено за да падне с малко....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а тди-то е с 100 кубика пове4е - просто турбото е заводска концепция за продаване на дизеловия мотор ина4е всички знаем СДИто което пак е 1.9 колко коня е а и е по скъпо от бензинова кола. А според мене темата трябва да е " 1.8 ABS срещу 1.9 SDI" за да са напълно равнопоставени двигателите и тогава ако СДИто мине АБСа продавам си колата и веднага си купувам дизел. Брал съм ядове много с дизели и ............................. много пове4е са от бензиновите, пък и като си сложиш АГУ пак по тънко караш
Последна промяна от hristian37 на Сря 24 май 2006 19:25, променено общо 1 път.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
hristian37 написа:а тди-то е с 100 кубика пове4е - просто турбото е заводска концепция за продаване на дизеловия мотор ина4е всички знаем СДИто което пак е 1.9 колко коня е а и е по скъпо от бензинова кола
Пичага мисля че имаш нужда да попрочетеш кое ,как и защо кара колата да върви повече.По твойта логика примерно бмв 2.5 тдс размазва субару импреса щот е с 500кубика повече.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf 3 1.8 написа:hristian37 написа:а тди-то е с 100 кубика пове4е - просто турбото е заводска концепция за продаване на дизеловия мотор ина4е всички знаем СДИто което пак е 1.9 колко коня е а и е по скъпо от бензинова кола
Пичага мисля че имаш нужда да попрочетеш кое ,как и защо кара колата да върви повече.По твойта логика примерно бмв 2.5 тдс размазва субару импреса щот е с 500кубика повече.....
колега аз с БМВ и субару не съм се занимавал и не знам но все пак това е форум за фолксваген.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател: