Vento 1.9 TDi 90к.с. - пуска се със червена 3-ка GTI 115к.с. - взе му старта, накрая беше с половин кола назад. Ще ми е интересно да ви видя двамата - бензин killer VS. TDI killer!

Spunky написа:само с чип става 140 коня и 290+Нм въртящ момент. Успея ли да тръгна без да си оставям гумите по асфалта имам шанс срещу абф. но все пак на мен тръгването от място не ми е сила. съжалявам че ще ме няма известно време, иначе щяхме да се пробваме.
е как ги извадихте тия 30 коня от чип -на дино ли го качва или така ти казаха ?? имам приятел със Голф3 като твоя мотор и му слагаха чип(по точно два) при колегата V-MAX и му дават 20 коня повишение на мощносттаSpunky написа:само с чип става 140 коня и 290+Нм въртящ момент. Успея ли да тръгна без да си оставям гумите по асфалта имам шанс срещу абф. но все пак на мен тръгването от място не ми е сила. съжалявам че ще ме няма известно време, иначе щяхме да се пробваме.
landwarrior написа:е как ги извадихте тия 30 коня от чип -на дино ли го качва или така ти казаха ?? имам приятел със Голф3 като твоя мотор и му слагаха чип(по точно два) при колегата V-MAX и му дават 20 коня повишение на мощносттаSpunky написа:само с чип става 140 коня и 290+Нм въртящ момент. Успея ли да тръгна без да си оставям гумите по асфалта имам шанс срещу абф. но все пак на мен тръгването от място не ми е сила. съжалявам че ще ме няма известно време, иначе щяхме да се пробваме..Иначе голфчето върви прилично но няма никакви шансове с/у голф 3 2000/16 .Мое да го биеш единствено ако дръпката е на -пробег без презареждане
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта