...колеги проблема с маслото се появи пак,обаче открих откаде идва...можеби

.В събота слетобяд ходих насам натам и нещо бях издивясал и както обикновенно мотора не сваляше под 3500-4000об. и пак ми присветка лампата за маслото на един светофар.Цъкам на мафа гледам темперетурата 104 градуса,а налягането 1.5бара... викамси "те ти бука спасов ден",аиде честито

.Право в бокса разхвърлих набързо предницата брони маски радятор си4ко как е комплект с фаровете разкачих и настрани.Звъннах на още 2-ма приятели,разкачих мотора кабеляци маркучи тампони генерация и с трабата от тук и отук по един един насочва и хоп мотора барбар с кутията на земята.Разхвърлих и него набързо,викамси остана ми само паразитния вал и направо почнах от него,отвих двете болчета и направо го изкубах с злоба вече така се бех вкарал в обороти

.Гледам... кв'о да видя,повината от втулката липсва направо станала на хартия тънка и на места даже парчета няма от нея... та както каза колегата petroffbg тоя вал направо ме направи луд.Изобщо несъм очаквал там да ми прави мизерий.Та така,разбрах от какво е и днес ги поръчах тея лагери,те па некви много кюти никакви ги няма та поръчка чак след 4 дена ще са при мен,та имам питане някой сменявал ли е и как се избиват/набиват,единия от към ангренажа нее труден като гледам ам другия вътре ми е интересен

.
Поздрави.