Caleb_meat написа:Къде ме видя да казвам, че колегата не е направил силов тунинг(което е така технически погледнато...). Първо прочети дефиницията за "силов тунинг" и после ми говори какво не съм казал. А за селяните в Лондон съм съгласен, че са селяни тия еко глупости могат да си ги набутат някъде, грам не ме касаят. За мен добавянето на газ е минус на която и да било кола, колегата каза, че я използва за работа и аз се съгласих, че по този начин сигурно ще му е по изгодно. Нищо против него. А и закарай си колата на газ в Лондон да те видя дали ще те пуснат. Всеки българин ми сравнява как било някъде по чужбина... вие не се ли разбрахте, че вървим 30 години на зад и никога няма да бъдем в чужбина. Защо ми сравнявате с Лондон и т.н. европейски държави, а не сравнявате с Американската нация... моето лично мнение е че са малуумници целия им нарот. Самоче хората там карат на бензин та даже и на нитро-метан и незнам дали са и чували, че газта може да се използва за гориво на коли. Гледайте в България какво е и с това сравнявайте.
Поздрави
На мен ми е много любопитно точно ти да ми представиш дефиницията на силовият тунинг
Винаги съм "обичал" намааното говорене и писане по форумите!
На колегата браво, аз също търся хубав ABF за пасата, който също е синхро, сега съм с ADY.