проект мк1 с мотор EV

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Re: голф 1 моята нова гордост

Мнениеот little_red_devil » Пон 28 фев 2011 19:42

съвсем позабравих темичката понеже имах други грижи по колицата и не се сещах да драсна нещичко и тук,ето и какво се направи през това време по нея колегите я разкостиха наново да проследяват инсталацията и да отстраняват насраното от мен,през това време аз си намерих датчика за налягането на маслото,бензинова помпа и сега се оказа че имам две които ще ми вършат работа,ДВД Елит с екран а и нов радиатор сега вече когато всичко е налично при жичкаджите тази седмица ми обещаха че ще и обърнат наи накрая внимание и на нея :) когато мога и запалим и заработим кат хората ще я нащракам и едно клипче задалжително ;)

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Re: проект мк1 с мотор EV

Мнениеот little_red_devil » Вто 08 мар 2011 22:07

тук е млако преди да я откарам при жичкаджията ми които за съжаление като на приятел нещо не и обръща много внимание,за което му казах че щом не я прави тои в петаък си я земам и я карам на друг маистор и каточели се пообиди малко и зе да се рови наи накрая по нея да я прави :)

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Re: проект мк1 с мотор EV

Мнениеот little_red_devil » Пон 14 мар 2011 23:11

вече сме с прередена инсталация която аз неможах да наредя като хората и всичко си работи като хората + нова аларма вързана към централното и една малка глезотика багажника да се отваря от дистанционото остава само да измисля как да се вдига капака,а до завършването на проектчето че да мога да си я карам колицата ми остана само да реша проблема с главата на инжекцията и настроиката да работи като хората, а като я подкарам смятам да я обзаведа с някакво окачване и едни джантета ако не я продам до тогва защото ми минава през главата вече и тази идея за продажба или бартерче.

Върни се в “Силов тунинг”