Maan написа:Здравеите Колеги.Мерси за съвета sk.Позапознах се малко повече по въпроса говорих с няколко човека оказа се че за такъв проект като моя всеки ми казва различни работи,накрая един майстор ми каза момче недеи да пипаш нещо което работи.Замомента мисля да не се захващам с подобни проекти,защото и без тва не съм запознат много монго,а в такова нещо немога да се хвърля направо.Откъм пари не са някви луди цифри от рода на 10 000говоря за това което аз искам де, но все пак мисля да не се захващам.И без тва колата ми вече е минала 290 000 хл километра от сега нататък ли да тръгна да я тунинговам,пък и такива проекти не стават за ден два.Дано да успея да посъбера някои друг лев за друга кола пак ще видя кво да правя.Все пак Благодаря на Колегите които се отзоваха.
само щети кажа едно....илиго прави както трябва или несе захващаи...по евтиния път рано или късно щети стъпи доста повече отколкото даго направиш както трябва!а има и друго,че мощноста е мания....рано или късно започва датисе струва,че неварви и искаш още и още!затова ако си решил нещо допитайсе до някоя фирма която се занимава с този вид дейности,сабери парата и дасе направи един път,а не да слушаш този и онзи,защото клавиатурни тунери има бол!