1.8 8V > 1.8 16VT

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
GTi_Turbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTi_Turbo » Пет 15 дек 2006 20:38

KILLER GTI написа:
GTi_Turbo написа:Имам друго питане - Каква марка буталца и биели да търса ... също ми трябва и малко информация за разп. валове или оригиналните вършат работа ...

za da ti otgowori nqkoi purvo pone kaji kakvi kone iska6 da izkara6 ot motora i togava po4wai da subira6 butala bieli i valove!

Като коне около 200 на колелата .... Мисля че ще има и аз още малко но това е целта за момента ....

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Пет 15 дек 2006 20:47

ами толкова коне можеш и с тжоите си бутала и биели да изкараш, не 4е има лошо да си ги смени6! а за валове и дума да не стаа

Потребителски аватар
GTi_Turbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTi_Turbo » Пет 15 дек 2006 21:29

KILLER GTI написа:ами толкова коне можеш и с тжоите си бутала и биели да изкараш, не 4е има лошо да си ги смени6! а за валове и дума да не стаа

:oops: имах в предвид 300к.с. колкото и невъзможни да са , но това е крайната цел .... като за начало и 250 ме задоволяват :lol , затова питам за бутълца и т/н .... А четох някъде че бутала и биели от С2 също стават за КР турбота , но незнам до какви налягания издържат , а сам чувал добри неща по техен адрес .... Следва да сметна и турбинката каква да е ... И се отказах от плана за корсата , предпочитам да взема едни добри интърнали от колкото да си играя с глупости , въпреки че щеше да ми е от голяма полза но и на голяма цена ...

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Пон 18 дек 2006 11:21

barz_i_iarosten написа:
1bar написа:2. Пацо си продава моторетка, електроника и кутия на цена по-малко отколкото му е струвало. Купи готова рецепта.

каде го е обявил дай линк ?

Вече има обява в продава :wink:

РАСО

Върни се в “Силов тунинг”