поло 1.4 16V Турбо

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: поло 1.4 16V Турбо

Мнениеот sin orel C20XE » Вто 13 авг 2013 12:16

Raikov написа:
sin orel C20XE написа:Докато умувате, аз ще ви кажа кой караше такова поло и то не малко километри, http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=103352 всичко е възможно! Даже неговото поло не беше 16-клапаново!

Продаде го преди доста време...

Чети внимателно какво се пише, навсякъде пиша в минало време, момчето живее през два блока. :mhihi :mhihi :mhihi

Raikov
Автомобил: Audi A4 B5 face quattro
Двигател: AJL Turbo 180 hp

Мнениеот Raikov » Вто 13 авг 2013 13:22

sin orel C20XE написа:
Raikov написа:
sin orel C20XE написа:Докато умувате, аз ще ви кажа кой караше такова поло и то не малко километри, http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=103352 всичко е възможно! Даже неговото поло не беше 16-клапаново!

Продаде го преди доста време...

Чети внимателно какво се пише, навсякъде пиша в минало време, момчето живее през два блока. :mhihi :mhihi :mhihi

Извинявам се :icon_lol не съм обърнал внимание,сега един авер го кара та от там знам :Mr Green Fun

Somi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Somi » Сря 21 авг 2013 13:56

То хубаво слагаш турбо на миксера всичко е ок след доста магарии и опити което е пари , а мислил ли си какво става с съединителя и скоростите .После ще има ма то не върви че му буксува съединителя кво да правя .Слагш комплекта Х и после ма в кутията има дупка и изтече маслото. Този вируален проект няма да стане само чешене на клавиатурата без пари няма да стане .

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Сря 21 авг 2013 17:19

Somi написа:То хубаво слагаш турбо на миксера всичко е ок след доста магарии и опити което е пари , а мислил ли си какво става с съединителя и скоростите .После ще има ма то не върви че му буксува съединителя кво да правя .Слагш комплекта Х и после ма в кутията има дупка и изтече маслото. Този вируален проект няма да стане само чешене на клавиатурата без пари няма да стане .

По принцип си прав.Но ако се придържаме към първоначалния замисъл а именно мотора да се разреди и да се кара на 0.5, мисля че чак до описаните от теб последствия няма да се стигне. Евентуално съединителят може да се предаде ако вече е износен или е сменян с някой ментак.

Върни се в “Силов тунинг”