Ето намерих малко време за две снимки на новия дросел (Благодарения на боби)и как съм го преправил. Скоро и снимка на инсталацията специално за Ивката.
Стенли, това много ми прилича като на моя дросел от ПБ-то! Даже като го гледам е абсолютно същия, какъв диаметър ти е малката и какъв ти е голямата клапа?
Още малко повдигане на темата колата е вече и с разпределителен вал от ГТИ 2Е + нова дистрибуторна капачка с вакуумно делко.
Мисля март месец да пребоядисам цялата кола след като се стопят снеговете това ще рече тотално разглобяване да остане голо купе. И да се знае че колата се прави като хората ще поддържам темата Още веднъж благодаря на колегите които ми помогнаха и продължават да ми помагат за някои неща.
А помеждодругото днеска се сдобих с още една екстра
Сериозно ли бе баце ?!?! след като ме остави до нас ли ?
деба мааму сега ме е яд че не хапнахме някъде съжалявам наистина.. знаеш че съм на среща да го оправим !!!!!
Еее, Стенли, мамка му. Аз ти казах, че е пълно с идиоти. Намалко вчера същата участ и мен да ме сполети. Дано не е много.. Иначе какво стана - КАТ викахте ли, тоя пари даде ли ти?