Ники ти видя един път от МакДоналдс, как се настига Ауди, което е на същите коне, ама е 4х4
MK4 GTI - IHI VF30
Re: MK4 GTI - IHI VF30
Ами 100% се отразяват, въпросът е че едва ли разликата ще достигне разлика от 0,1 десета от секундата.
Ники ти видя един път от МакДоналдс, как се настига Ауди, което е на същите коне, ама е 4х4
Взимам си забележка от rabotnika и почвам да качвам малко по-малко снимки 
В края на месеца идват полу-сликовете. Като първи гуми избрах Тоуо Р888. За тях се чуват положителни отзиви и цената им не е чак толкова висока. Предполагам ще удържат до към средата на лятото и тогава ще се мисли за някое по-сериозно Кумхо примерно.
Тоуото ще е на 16-ки метални джанти. Като изкарвам колата ще карам с 16-ки отпред и 17-ки отзад. Идеята е задницата да идва малко по-висока от предницата.
В края на месеца идват полу-сликовете. Като първи гуми избрах Тоуо Р888. За тях се чуват положителни отзиви и цената им не е чак толкова висока. Предполагам ще удържат до към средата на лятото и тогава ще се мисли за някое по-сериозно Кумхо примерно.
Тоуото ще е на 16-ки метални джанти. Като изкарвам колата ще карам с 16-ки отпред и 17-ки отзад. Идеята е задницата да идва малко по-висока от предницата.
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
така и не направи 1 клип
Колега колата е карана два пъти с новото турбо и има клипове от 0-100, но съм ги снимал аз и почти нищо не се вижда. Като се затопли времето ще се качим на Бояна с някой колега и ще и напълним километража и темата с видео материал ;–)
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
sk. написа:Взимам си забележка от rabotnika и почвам да качвам малко по-малко снимки
.
Тцтц, много снимки, много нещо, направо ни заля

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
изкефен съм от клиповете.....за снимките нямам думи просто 

- MK4
Мда сбъркал си е професията Ради, трябвало е да стане фотограф, уникални снимки. 

Айде пак ме изядохте.
Ако има някой, да ми среже 2 клипа от телефон ще кача веднага
Пък снимки ще има, ама от тука нататък...
МК4, фотографията ми е хоби бре...
Ако има някой, да ми среже 2 клипа от телефон ще кача веднага
Пък снимки ще има, ама от тука нататък...
МК4, фотографията ми е хоби бре...
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
sk карай я,че и ако и карането ти е както снимките.Откакто си сложил новото турбо имаш 3 снимки.Дай снимки на охлюва IHI VF30 поне на снимка да го видя като не мога на живо 

Не си казал бе човек, идваш гледаш
Абе всичко е готово, вчера направих и техническия преглед и чакаме само слънцето да дойде...
Абе всичко е готово, вчера направих и техническия преглед и чакаме само слънцето да дойде...

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Снимки, снимки, гладно скандират маси хора !
И така...
ето малко снимки от днес хронологично.
Ето го и техническия преглед, който чаках..
Една бърза автомивка и снимка..

Тук пропускаме основното действие, чакам Кирчето да прати клиповете, но клипове има..
И финалното действие..

След "N"-тия старт на колата, кутията си замина.
За моя радост, това се случи точно на последния рън, които бях решил да правя и успях да си начеша крастата.. Отново за мой късмет, Генчо беше на Бояна и удари едно рамо да си прибера колата!
Най-накрая започнах да схващам как се тръгва и се ползва колата пълноценно... то си личи от кутията де
Почти успях да се отърва от лагването между 1-ва и 2-ра.
Ето и малко налягания..
2-ра - 3000 оборота - 0,5 бара.. 4000 оборота, фул бууст.
3-та 3300 оборота - фул бууст
Айде Кирче, давай клипчетата, че..
ето малко снимки от днес хронологично.
Ето го и техническия преглед, който чаках..
Една бърза автомивка и снимка..

Тук пропускаме основното действие, чакам Кирчето да прати клиповете, но клипове има..
И финалното действие..

След "N"-тия старт на колата, кутията си замина.
За моя радост, това се случи точно на последния рън, които бях решил да правя и успях да си начеша крастата.. Отново за мой късмет, Генчо беше на Бояна и удари едно рамо да си прибера колата!
Най-накрая започнах да схващам как се тръгва и се ползва колата пълноценно... то си личи от кутията де
Почти успях да се отърва от лагването между 1-ва и 2-ра.
Ето и малко налягания..
2-ра - 3000 оборота - 0,5 бара.. 4000 оборота, фул бууст.
3-та 3300 оборота - фул бууст
Айде Кирче, давай клипчетата, че..

- MK4
Кофти..., минавай на 02М.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кво стана тая вечер, че ме домързя да идвам на студа и предпочетох да отида на кафеце.
С хондата стартира ли как вървите
Не прекалявай със стартовете карай си колата повече за кеф за да няма излишни драми
С хондата стартира ли как вървите
Не прекалявай със стартовете карай си колата повече за кеф за да няма излишни драми
На убитата Риба, му звънях 3 или 4 пъти, пред Кирчето и Гената за свидетели, не вдигна мишока! Седял си вкъщи и си гледал фермата във фейсбук..,
А за кутия още не знам, ще го мислим на сутринта. Но тези предавки си ми харесват и не искам нито шестачки, нито петачки ама по-къси.
Бтв, щом сега чупи кутия, какво ли щеше да стане на писта със семи сликовете...
А за кутия още не знам, ще го мислим на сутринта. Но тези предавки си ми харесват и не искам нито шестачки, нито петачки ама по-къси.
Бтв, щом сега чупи кутия, какво ли щеше да стане на писта със семи сликовете...