Чип тунинг от Brezel
Re: Чип тунинг от Brezel

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не си чел достатъчно колега ЦЪК
колега прегледал сам почти всичко не намирам за бензин или някой сас сащтия мотор като моя. ако има такав 4екам инфо и отзиви,коментари.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моля пиши ми на лични за да не ни се карат. В сайта който съм посочил в обявата има каталог в който е описано примерно качване на мощност и момент. Ако имаш интерес пиши на лични и ше се разберем защото иначе става пазарлък в тунинг раздела което е против правилата на форума. благодаря за разбирането 

- tonkata82
- Автомобил:
- Двигател:
Лъвчо написа:Здравейте и от меневече и аз съм чипосан благодарение на Brezel
![]()
Големи благодарности на Brezel за оказаното съдействие и доверчивост на човек който непознава и никога не е виждал,тоест семоа.
Мога да кажа само,че колегата е много коректен и точен,разбиращ от работата сиза което ние всички знаем.След интервенцията на чипа колата просто полудя, не се замисля и се стреля като самолет от което съм много доволен.
За тези който още се чудят дали да се чипнатПросто немислете,а се заемете и с Brezel се свържете няма да съжалявате

Здравей Брезел
Карам Поло 1.4 тди 2000 година и искам да му направя малко подобрения,които вклиучват и чип.Препоручаха ми горещо да се обурна към теб.Интересува ме какъв трябва да е чипа,имаш ли в момента и колко пари е .Аз съм от софия.

- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
има в момента
.чипа при теб се състои в презаписване на софтуера, който ще ти бъде променен и направен веднага след като се свържеш с брезел.има бг номер ,звънни му.

Благодаря ти колега,но не знам каде да намеря телефонния му номер,в профила му го нямаifidik написа:има в момента.чипа при теб се състои в презаписване на софтуера, който ще ти бъде променен и направен веднага след като се свържеш с брезел.има бг номер ,звънни му.

- martin_vento
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги! Ето,че дойде време и аз да се похваля от ВЕЛИКИЯ Брезел,след като вчера ми чипна бората 1.9ТДИ AJM колата върви прекрасно.Щастлив съм че се запознах с царя на чиповете. 

- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
И отново големи благодарности на колегата Brezel
който вчера чипна 4-ри коли
Евала ГОЛЕМ СИ

- BRANDENBURG
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей брезел ,реших и искам да сложа чип.Колата е Пассат б5.5 2.5 в6. АКН мотора. Дали ще имаш възможност,и ако да ,кога може да стане това.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бранденбург, такива запитвания на лични за да не пречиме на правилата на форума. до 6ти април съм в БГ. звънни на БГ телефон който съм посочил и ще се разберем
поздрави
поздрави
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още един тип с чип от Брезел.Хиляди благодарности,че дойде до София,специално заради мен
Полото е на самолет
Поздрави!

- MITKOGOLF
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател: ABF-TURBO
Здравей колега искам да си поръчам чип от вас та вапроса ми е колко ще ми струва, колата е VW GOLF 4 1.8TURBO 150кс номер на мотора AGU 1998 година може ли да се чипоса този мотор с дириктна подмяна на чипа и какви номера от компютара са ти нужни за поръчката чипа ще си го монтирам лично така че може ли да ми го пратиш на точен адрес и плашането да стане с наложен платеш