Добре аз как мога да разбера дали ми е чипосан пасата Б5,защото като го взех ми казаха,че е чипосан и наистина много вървеше става въпрос за АХУ 90 коня.Вървеше повече от 110 коня,а ме съмнява,че сега нещо чипа се е разбутал ли какво и неще да върви както по рано.
За палене тя си пали на -18 запали от раз,топлия старт и той не е проблем.Оста на турбото вървеше трудно и ме съмнява,че турбото и ЕГР са зацапани,но сега в тия студове не ми се занимава да оставам без кола за да го свалям да се чисти.
Да се похваля, още един чип-нат от Brezel. Пасат 1,9тди, 131 коня, 4моушън, 2004г. Колата доста свежна, двигатела взе да ръмжи леко по-настървено и се усеща как дърпа доста по-добре от преди. Много съм доволен от получения резултат!!! Точно малко свежест на този двигател и тази кола му се отразяват много добре...
И аз от няколко дни съм със сменен софт, през ОБД буксата.Колата в момента е изтребител, но трябва да се поспра малко, че гуми не останаха Евала на Богомил (brezel) и на Иво (ifidik) страхотни сте момчета !