Adrian-AAA написа:Колеги,помните ли някъде из форума дали имаше вариант/описание да се преправи мк4 километраж да тръгне на мк3 инсталация/километраж(с преправяне ).
Мисълта ми е да се сложи табло с километраж от мк4,но на вр6 мк3.Надявам се да сте ме разбрали.
yoan4o написа:Adrian-AAA написа:Колеги,помните ли някъде из форума дали имаше вариант/описание да се преправи мк4 километраж да тръгне на мк3 инсталация/километраж(с преправяне ).
Мисълта ми е да се сложи табло с километраж от мк4,но на вр6 мк3.Надявам се да сте ме разбрали.
Разбрах те братле, и аз си спомням, че някъде имаше такава тема, но как ще стане на ВР6, незнам.
Ще се поровя...
Едит.
Ето я темата - viewtopic.php?f=53&t=66957
Виж тука - viewtopic.php?f=11&t=167455&hilit=%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE+%D0%BC%D0%BA4&start=30
Е и тази тема и интересна, ще разбереш кой го е правил това, което си замислил...
viewtopic.php?f=53&t=117236&hilit=%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE+%D0%BC%D0%BA4&start=240
Stefan написа:Адриане, колата я искаме в Авто Билд
pe6kata написа:ако няма друго по електрониката,ако всичко е изправно, ще видиш какви разходи и вървене ще ти прави 6-така.
Няма нищо по-добро от истинска, оригинална част било то и ползвана. За китайчето говорихме знаеш...
Намери нещо читаво от галакси или шаран вр6, ОБД2 мотора е доста разпространен при тях, докъм 150лв ще има...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта