MK4 GTI - IHI VF30
- kirilex
- Автомобил:
- Двигател:
Re: МК4. - к04 - Началото :)
С професора (rabotnika) не ми се спори , искам да попитам S.K. сменили дюзите и с нормалната ли генерация ще остане защото ако е така повече от 170 180 на гумите няма да види.....
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
ОФФ:''леееко'' питане що не ти се спори с мен???
- kirilex
- Автомобил:
- Двигател:
щото нема да дойдеш до София да те повозя със и без въздухувода и термо щита на включен ваг ком и електронния термометър в филтърната кутия за да ти се докажа градусите и вървежа на колата .... 

- rabotnika
как го разбра тва че няма да дойда......както и да е ти ако намираш разлика само от филтъра и кутията и щита ебаааааати бързия гоУфkirilex написа:щото нема да дойдеш до София да те повозя със и без въздухувода и термо щита на включен ваг ком и електронния термометър в филтърната кутия за да ти се докажа градусите и вървежа на колата ....
- turbalan1
- Автомобил:
- Двигател:
rabotnika написа:как го разбра тва че няма да дойда......както и да е ти ако намираш разлика само от филтъра и кутията и щита ебаааааати бързия гоУфkirilex написа:щото нема да дойдеш до София да те повозя със и без въздухувода и термо щита на включен ваг ком и електронния термометър в филтърната кутия за да ти се докажа градусите и вървежа на колата ....
То такива

- kirilex
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="rabotnikaкак го разбра тва че няма да дойда......както и да е ти ако намираш разлика само от филтъра и кутията и щита ебаааааати бързия гоУф[/quote]
От щита няма как да хвана разликата, но от въздухувода зад бронята отиващ в кутията има 100% ...
От щита няма как да хвана разликата, но от въздухувода зад бронята отиващ в кутията има 100% ...
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
kirilex написа:[quote="rabotnikaкак го разбра тва че няма да дойда......както и да е ти ако намираш разлика само от филтъра и кутията и щита ебаааааати бързия гоУф
От щита няма как да хвана разликата, но от въздухувода зад бронята отиващ в кутията има 100% ...[/quote]
Toчно този въздуховод е много важен.
и аз се заигравах с въздуховоди и термощитове и файда НЯМА . върви си еднакво важен е челния кулер.
а и при мен са много над 200 коня та ако дори и минимална разлика да имаше щеше да се усеща но няма- факт.
а и при мен са много над 200 коня та ако дори и минимална разлика да имаше щеше да се усеща но няма- факт.
- rabotnika
ти намери на кого да обясняваш хората са пробвали пробвали карали мерили сила та силаangell написа:и аз се заигравах с въздуховоди и термощитове и файда НЯМА . върви си еднакво важен е челния кулер.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
kirilex написа:
As mislq che vsichki 1.8T imat zavodski takav vazduhovod ot bronqta kam filtarnata kutiq, imah na golfa, imam I na seata, taka che ostava vaprosa za termoshtita, koito e bezmislen pri nalichie na golqm chelen kuler spored men.
Sorry za latinicata no pisha ot telefona..
Стискайте палци! Надявам се, това да е последната седмица която колата е в бокс-а.
Другата седмица МАП и в неделя. Кирилекс-а ще припада 

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
sk. написа:Стискайте палци! Надявам се, това да е последната седмица която колата е в бокс-а.Другата седмица МАП и в неделя. Кирилекс-а ще припада
Хвърли ръкавицата вече... Специално ще дойда да ви се похиля

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще взема едно въже да изтегля някой, ако закъса 

Последна промяна от niikoo_1 на Пет 18 юни 2010 15:05, променено общо 1 път.