Изображение0336.jpg

колектор 4-2-1 за GTI 16V монтиран
-
- Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
- Двигател:
Re: колектор 4-2-1 за GTI 16V монтиран
младенски и аз бяха така като теб...колектора уж за тази кола го поръчах а нищо общо....големи разминавания и непасвания....но разликата е че аз го върнах...щото немисля да давам 350лв и после да препраям...затова...ядосахсе и си направих сам...с размерите на купешки и смея да твардя че голфа се отпуши мн стабилно...предполагам че и при теб ефекта е супер!като си готов се обади дасе замерим 

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги въпросните колектори, които уж сте ги взели за конкретен модел, а после сте преправяли бихте ли споделили от къде ги закупихте и на какви пари.
Във форума се предлагат едни колектори за по 380лв и ме интересува дали и вашите са от тях, защото с преправяне не ми се занимава. Искам плуг енд плей.
Поздрави.
Във форума се предлагат едни колектори за по 380лв и ме интересува дали и вашите са от тях, защото с преправяне не ми се занимава. Искам плуг енд плей.
Поздрави.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Аз на времето такъв колектор на SuperSprint го нарязах, сега съжелявам като виждам какви пари давате за тях. А имах 2-ка със СуперСпринт от край до край.
- mladennn
- Автомобил:
- Двигател:
колектора не е supersprint не ми се тегли кредит за такъв
да колега закупен от форума
по принцип е правен за точно този модел двигател но явно моя е правен в ПЕТЪК и имаше локо разминаване в едното ухо захващането към шпилкиоте на блока ,има го на снимките но го излекувахме
колегата е точен от които го закупих предложи ми всякакви варианти коитпо бяха в полза на клиента!!!

изминал сам над 5000км за сега няма проблем

да колега закупен от форума
по принцип е правен за точно този модел двигател но явно моя е правен в ПЕТЪК и имаше локо разминаване в едното ухо захващането към шпилкиоте на блока ,има го на снимките но го излекувахме
колегата е точен от които го закупих предложи ми всякакви варианти коитпо бяха в полза на клиента!!!

изминал сам над 5000км за сега няма проблем

- PL 16v
- Автомобил:
- Двигател:
mladennn написа:
Колега тук на снимката кадето ти е оригиналния колектор,двете части,горната ми се струва от юбилейно изпълнение защото не е стеснено кадето влизат четири във две,а долното е стеснено от две в едно.
Исках да разбера ти ли си го сменял или така си я взел,или ти е юбилейка

И дали има разлика от смяната на тези два стокови колектора при АБФ изобщо