Jetta vs. Golf

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Сря 22 авг 2007 9:39

Ние на 400 метра няма на дълго :)

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Сря 22 авг 2007 12:00

xP_NiRee написа:Така ... бая време си играх да търся една такава тема. Миналия път направих една тема с въпрос като исках хората да дадат мнение но незнам защо ми я заключиха. Значи .. тя беше според вас ... предлагат ми да се дърпам с едно Пежо 405 1.9Mi 107коня,а моята кола е Голф 3 GT ABS мотора 90 коня.Получих някакъв отговор дето не ме удовлетворяваше :? Както и да е .. разбрах какво ще стане ако се дърпаме с Пежото. Тази вечер ми предлагата гонка с Ауди 80 1.8i 112 коня било и ако тая тема не заключат моля да дадете мнение според вас какво ще стане ... да се съглася или не :roll: Аудито е на газ ама вървяло хубаво а моя Голф няма газ.Мисля че е по добре от тази гледна точка за Аудито защото няма прекъсвач.Който има желание нека да изрази мнение.Благодаря :!:

Лично аз ти заключих предната тема, като ти обясних защо - по същата причина ще ти заключа и тази, където пък си абсолютен ОФФТОПИК.... :idea:

Върни се в “Силов тунинг”